StoryEditorOCM
RegionalPRETRAŽUJU MU STAN

Mladi Adrian P. opet u pritvoru zbog divljanja motorom: u garaži palio gume, zadimio cijelu ulicu. Policija će mu ponovno oduzeti motocikl?

Piše PSD
10. rujna 2020. - 11:47

Adrian P., mladi Splićanin koji je postao poznatiji javnosti kao "Mad Max" zbog bjesomučne vožnje motociklom po splitskim ulicama, u četvrtak ujutro još se nalazio na kriminalističkoj obradi u splitskoj policiji koja ga je dan prije uhitila i privela zbog sumnje da je prekršio čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Mladić je priveden nakon što je policija nešto prije 17.30 sati dobila dojavu kako motociklist u Hektorovićevoj ulici stvara veliku buku s motorom.

Navodno je kupio nove gume za svoj Suzuki GSX R 1000 pa je stare odlučio spaliti u dvorištu ispred svoje garaže turirajući motociklom, a time je stvarao nesnosnu buku te je cijelu ulicu obavio oblak dima i nesnosnog smrada spaljenih guma.

Kako doznajemo, tijekom četvrtka mladić bi trebao biti priveden na splitski Prekršajni sud, a od njegovog odvjetnika Marija Vukovića doznajemo da je upravo u tijeku policijska pretraga stana po nalogu Prekršajnog suda u kojem stoji i da policija treba oduzeti predmete prekršaja, a to je očito "motocikl".

- Za sad nisam dobio nikakav optužni prijedlog, a moj je klijent uhićen zbog prekršaja članka 6. JRM-a - kratko nam je kazao Vuković. Podsjetimo, po tom članku kaznom od 50 do 350 DEM-a u kunskoj protuvrijednosti ili kaznom do 30 dana zatvora kaznit će se onaj tko se na javnom mjestu ponaša na naročito drzak i nepristojan način vrijeđajući građane ili narušavajući njihov mir.

Adrian P. već je zbog svojih ludovanja sa starom "Suzom" koju mu je policija oduzela, odnosno za desetke prekršaja kažnjen i s više od tri mjeseca zatvora te gotovo 30 tisuća kuna novčane kazne, a oduzeta mu je i vozačka dozvola na dvije godine.

- Dakle, ljudi, Adri je priveden. Spava trenutno u policiji u pritvoru zato što je palio gume na motoru u svojoj garaži, na privatnom posjedu. Zbog toga je u pritvoru.

Ne znam je li uopće potrebno da se dotaknem ministrice koja je nanijela teške tjelesne ozljede djevojčici od 10 godina u prometnoj nesreći bez vozačke dozvole. Protiv nje su odbačene sve tužbe. A Adrian je u pritvoru jer je palio gume na motoru u svojoj garaži.

Kao šećer na kraju policija čuva njegovu garažu, odnosno mjesto zločina. Znači, 15 grama spaljene gume na asfaltu čuva policija, a mi porezni obveznici to plaćamo - poručila je preko Instagrama njegova djevojka, splitska infulencerica koja na toj društvenoj mreži ima preko 300 tisuća pratitelja.

30. travanj 2024 16:56