StoryEditorOCM
RegionalŽIVOTINJE POD STRESOM

Krave postale nova otočka atrakcija: ‘Čuvaju ih zaštitari, nemojte da vam bilo kakve gluposti padaju na pamet!‘

Piše Šibenski.hr
7. listopada 2023. - 18:27
“Razumijemo da su krave trenutno atrakcija u našem selu, ali u ime filmske ekipe, molimo vas da im se ne približavate, ne dirate ih i ne blicate fotoaparatima prema njima”, poručuju iz Mjesnog odbora.Darko Tomas/Cropix/

Denis Tanović, redatelj čiji je film "Ničija zemlja" 2002. godine osvojio Oscara za najbolji strani film, ovih dana snima svoj novi film na otoku Prviću. Za potrebe snimanja u Šepurine su dovedene i krave, koje su posljednjih dana, a sudeći prema objavi Mjesnog odbora Prvić Šepurine na Facebooku - prava atrakcija.

“Razumijemo da su krave trenutno atrakcija u našem selu, ali u ime filmske ekipe, molimo vas da im se ne približavate, ne dirate ih i ne blicate fotoaparatima prema njima.

Životinje su već pod stresom od transporta i nove okoline, nemojte dodatno pogoršavati situaciju.

Također, MO vas ovim putem obavještava da su za krave ishođene sve moguće dozvole, pa tako imaju i dozvolu MO i Grada za obitavanje na parceli kod nove crkve.

Krave čuvaju zaštitari, nemojte da vam bilo kakve gluposti padaju napamet.

Što se tiče čišćenja na javnim površinama, ono će se od danas obavljati temeljito, ali nemojte dizati odmah paniku ako nije baš isti tren počišćeno. Sve će se oprati visokotlačnim peračem, a izmet s parcele će biti uklonjen.

Pustite životinje na miru i ekipu da završi posao do kraja. Još samo nekoliko dana...Hvala na pažnji i razumijevanju”, stoji u objavi koja nas je dobro nasmijala.

 

27. travanj 2024 12:28