StoryEditorOCM
KalelargaONO KAD SE DIGNEŠ

Zovu nas ljutiti građani iz Ugljanske ulice: ‘Jutros smo opet bez vode! Nema radova, nema obavijesti, je li nas to netko kažnjava?‘ Evo što je bilo...

Piše I.N.
16. travnja 2023. - 09:53

Stanovnici Ugljanske ulice na Putu Murvice jutros su se opet probudili bez vode.

- Ovo je prešlo svaku granicu razumnog ponašanja. Nikakve obavijesti, nikakvih radova, a nedjelja je... Ne shvaćam, jesmo li u nekoj kazni a da za to mi ne znamo? Što misle ti u Vodovodu? - zovu nas ljutiti građani i traže da dođemo do odgovora na ovu neugodnu situaciju.

- Kod nas su nekidan počeli radovi na aglomeraciji, ali i prije početka radova nestala nam je voda. Danas se ne radi, nema radova, nema ni obavijesti, ali ni vode - iznervirani su stanovnici Ugljanske ulice.

Na telefonski broj službe za kvarove oglašen na stranicama Vodovoda dobili smo samo automatski odgovor "koji može biti sniman", pa smo nazvali direktora Tomislava Mateka.

- I mi smo dobili informacija o nestanku vode u Ugljanskoj ulici. Vodovod tamo ne izvodi nikakve radove, no u tijeku su radovi na aglomeraciji. Zatražio sam od naših službi da provjere o čemu se radi i čim dobijem informaciju bit ćete obaviješteni vi i građani - kazao nam je Matek i potom nazvao u rekordnom roku.

- Noćas je na spoju Ugljanske ulice i Put Murvice došlo do pucanja cijevi. Riječ je o staroj dotrajaloj salonitskoj cijevi. Kvar će tijekom dana biti saniran, što znači da sada moramo aktivirati naše dežurne službe te ukloniti strojeve s dijela ulice gdje se izvode radovi na aglomeraciji. Možda će sve to malo potrajati, ali će danas biti sigurno riješeno... - kazao nam je direktor Vodovoda.

01. lipanj 2024 03:59