StoryEditorOCM
KalelargaDVIJE NESREĆE

Zbog neporeznih vozača na županijskim cestama jedan motorist završio na kolniku, a drugi na krovu automobila

Piše I. I.
14. travnja 2024. - 10:06

U subotu su se dogodile dvije prometne nesreće u kojima su ozljede zadobili motociklisti, a sve zbog nepažnje drugih vozača u prometu.

Prva nesreća dogodila se oko 15.30 na cesti od Maslenice prema Zatonu obrovačkom. 64-godišnji vozač automobila s prikolicom je na toj cesti htio skrenuti lijevo za Maslenicu, ali u tom manevru nije propustio motociklista koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojeg je vozio 32-godišnjak. 

Motorist se zabio u automobil, preletio preko njega i završio na kolniku. Odmah je prevezen u zadarsku bolnicu kako bi mu se pružila liječnička pomoć. 

U 17 sati se u Starigradu dogodila još jedna prometna nesreća. Vozačica u dobi od 49 godina vozila je magistralom od Starigrada prema Karlobagu. U jednom trenutku je odlučila iznenada skrenuti lijevo na makadam, a tako je oduzela prednost slovenskom motoristu (46) koji je dolazio iz suprotnog smjera. Motorist se zabio u vozilo i završio na krovu njenog automobila. 

Nijedan od sudionika dviju nesreća nije bio pod utjecajem alkohola, a u policiji čekaju težinu ozljeda dvaju motorista kako bi vozačima automobila mogli ispisati pripadajuće kazne. 

29. travanj 2024 12:19