StoryEditorOCM
KalelargaUHIĆENJE U CRNOM

Završio u zatvoru: 28-godišnjak iz Zadra vozio auto bez položenog vozačkog i osobne karte, a na sicu držao zasađenu marihuanu!

Piše Zadarski.hr
25. srpnja 2023. - 10:07

Policijski službenici Policijske postaje Zadar su u nedjelju, 23. srpnja u 22,10 sati u mjestu Crno zaustavili osobni automobil zadarskih registarskih oznaka, kojim je upravljala muška osoba koja kod sebe nije posjedovala osobne isprave, objavila je PU zadarska.

Daljnjim postupanjem je utvrđeno kako automobilom upravlja 28-godišnjak iz Zadra prije stjecanja prava na upravljanje vozilom, a odbio je ponuđeni test na prisutnost alkohola i opojnih droga, dok je na sjedištu u vozilu uočena posuda sa zasađenom biljkom.

Uhićen je i priveden u prostorije policije, dok je vozilo vučnom službom dovezeno u policijski krug, gdje je temeljem naloga nadležnog suda izvršena pretraga vozila u kojem je pronađena jedna zasađena stabljika indijske konoplje tipa marihuane visine cca 100 cm.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 28-godišnjak je jučer zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, Zakona o prebivalištu, boravištu građana i Zakona o osobnoj iskaznici uz optužni prijedlog prepraćen na Kazneno-prekršajni odjela Općinskog suda u Zadru.

Nakon saslušanja određena mu je mjera zadržavanja te je predan u zatvor.

03. svibanj 2024 19:15