StoryEditorOCM
KalelargaNEVIĐENO DIVLJAŠTVO

Vandali potpuno demolirali društvene prostorije uz boćalište na predjelu Punta Bajlo - porazbijali su sve, od vrata i prozora do televizora i stolova!

Piše M.K.
2. studenog 2021. - 21:02
Nepoznati pocinitelj je tijekom vikenda demolirao prostor uz bocaliste na predjelu Punta Bailo u cetvrti Arbanasi u kojem se inace radi druzenja okupljaju stariji mjestani.Luka Gerlanc/Cropix

Nepoznati počinitelj - ili više njih - tijekom vikenda potpuno su demolirali društveni prostor uz boćalište i istezalište brodica na predjelu Punta Bajlo u četvrti Arbanasi, gdje se tradicionalno okupljaju mještani.

image
Luka Gerlanc/Cropix

Građani s kojima smo razgovarali ostali su zaprepašteni količinom divljaštva kojega su ispoljili za sada nepoznati vandali.

- Sve su porazbijali, vrata, prozore, škure, dvije televizije su uništili, prevrnuli stol, porazbijali pokućstvo i suđe. Sve su uništili. Tužni smo zbog ovakvog divljaštva. Ne možemo shvatiti zašto bi netko ovako nešto mogao učiniti - rekli su nam stariji Arbanasi koji su se u tim prostorijama rado okupljali i družili, uz boćanje, ćakulu, pa i poneku pismu.

image
Luka Gerlanc/Cropix

Nazvali smo i policiju gdje su nam rekli kao nisu dobili prijavu za provalu, pa su tragom naše informacije otišli na mjesto događaja kako bi napravili očevid i potražili krivce za nastalu štetu.

03. svibanj 2024 02:29