StoryEditorOCM
KalelargaUHIĆEN I ZATVOREN

U Pagu nasilnik (47) maltretirao članove obitelji, policajcima uputio prijetnje smrću, jednog ozlijedio, razbijao inventar u prostoru policije!

Piše M.K.
16. studenog 2023. - 10:13

Policijski službenici Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela.

U utorak, 14. studenog u večernjim satima u Pagu policijski službenici Policijske postaje Pag postupali su prema 47-godišnjaku zbog zaprimljene dojave o kažnjivom ponašanju prema članovima obitelji.

Dolaskom na mjesto događaja, u dvorištu kuće osumnjičeni je policijskim službenicima uputio ozbiljne prijetnje smrću. Odbio je postupiti po izdanim upozorenjima i naredbama. Uz uporabu sredstva prisile je savladan, a u namjeri sprječavanja daljnjeg postupanja, policijskog službenika je lakše ozlijedio.

Uhićen je i doveden u prostorije policije gdje je fizičkom snagom oštetio inventar.

Na mjestu događaja proveden je očevid gdje su pronađena i izuzeta tri oštra predmeta pogodna za nanošenje ozljeda.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da je počinio kaznena djela prijetnja i nasilje u obitelji prema članovima svoje obitelji, prijetnja prema policijskim službenicima te kazneno djelo prisile prema službenoj osobi u pokušaju i oštećenja tuđe stvari, protiv 47-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi kaznena prijava.

Jučer u večernjim satima osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

30. travanj 2024 03:02