StoryEditorOCM
KalelargaTRAGEDIJA U MURVICI

U nesreći na radu poginuo 43-godišnjak iz Islama Grčkog. Aluflexpack: ‘Svi smo duboko potreseni ovim događajem. Izražavamo duboku sućut obitelji...‘

Piše B.S.
12. travnja 2022. - 13:02

Nakon što je u ponedjeljak, 11. travnja oko 15 sati, u proizvodnom pogonu poduzeća Aluflexpack u Ulici dr. Franje Tuđmana u Donjoj Murvici, prilikom rada na stroju, smrtno stradao 43-godišnji radnik iz Islama Grčkog, iz tvrtke su uputili sućut obitelji.

- Svi smo duboko potreseni ovim događajem i još uvijek nastojimo saznati detalje. Izražavamo duboku sućut obitelji, prijateljima i suradnicima. Sigurnost i dobrobit naših kolega nam je uvijek na prvom mjestu, pogotovo s obzirom na industriju iz koje dolazimo i činjenicu da je velika većina naših kolega zaposleno upravo u proizvodnji u radu sa strojevima.

Želimo istaknuti da je ovo nažalost prvi i nadamo se zadnji put da se dogodila ovakva vrsta stradavanja. Ne bismo htjeli nagađati što se točno dogodilo, stoga vas molimo za još malo strpljenja i vremena. Čim budemo imali sve pravovaljane informacije, odmah ćemo vas o tome obavijestiti - poručili su iz tvrtke.

25. lipanj 2024 17:52