StoryEditorOCM
KalelargaZADARSKA POLICIJA

Svećenik je prepraćen na Općinski sud u Zadru uz optužni prijedlog za remećenje javnog reda i mira! Časnu sestru napao je fizički...

Piše L.B.
28. travnja 2022. - 20:30

U četvrtak navečer, nešto poslije 20 sati, i PU zadarska je poslala priopćenje vezano za incident u Sukošanu gdje je svećenik Domagoj Kelava udario časnu sestru Anetu.

- Policijski službenici Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 43 godine zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Naime, sumnjiči ga se da je u utorak, 26. travnja oko 19 sati u Sukošanu u Ulici Hrvatskih branitelja, prvo verbalno, a potom i fizički napao 70-godišnjakinju koja je pri tom pala na pod.

Nakon provođenja kriminalističkog istraživanja, a zbog sumnje je počinio prekršaj iz čl. 6.  Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 43-godišnjak je uz optužni prijedlog danas prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru - navedeno je u priopćenju iz zadarske Policijske uprave.

01. srpanj 2024 10:53