StoryEditorOCM
KalelargaNEMA NI VOZAČKU

Pijan izazvao nesreću, izletio s ceste i pao u raslinje. "Zaradio" je teške ozljede, ali to nije sve...

Piše I. I.
25. rujna 2024. - 09:02

Noćas, oko 00.05 sati u Zadru u Ulici Franka Lisice dogodila se prometna nesreća u kojoj je teške tjelesne ozljede zadobio 40-godišnji motociklist, hrvatski državljanin

- Prema rezultatima očevida prometna nesreća se dogodila kada je 40-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,47 g/kg upravljao motociklom zadarskih registarskih oznaka, ulaskom u zavoj nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na cesti uslijed čega je izgubio nadzor nad motociklom, udara u rubnjak te izlijeće izvan kolnika gdje udara u raslinje, a potom s motocikla pada na zemljanu površinu. Zbog zadobivenih ozljeda, pružena mu je liječnička pomoć u zadarskoj bolnici gdje je utvrđeno da zadobio teške tjelesne ozljede, navode iz PU zadarske.

Daljnjom kontrolom vozila i vozača utvrđeno je da je 40-godišnjak upravljao motociklom za vrijeme dok mu je pravomoćnim Rješenjem vozačka dozvola poništena i oduzeta te da je motociklu isteklo važenje prometne dozvole kao i police obveznog osiguranja.

O nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetniku. Zbog počinjenih prometnih prekršaja vozač će biti prekršajno sankcioniran.

25. rujan 2024 09:17