StoryEditorOCM
Kalelarga‘MAD MAX‘

Pijan bježao policiji u Gornjem Karinu, a kad ga je patrola sustigla vrijeđao policajce, odbio alkotest, pa završio u zatvoru!

Piše B.S.
23. veljače 2022. - 14:36

Policija je uhitila 64-godišnjeg vozača koji je u utorak oko 22,30 sati  u Gornjem Karinu, u automobilu zadarskih oznaka bježao prometnoj patroli koja ga je htjela zaustaviti zbog vožnje bez upaljenih svjetala.

Vozač koji nije reagirao na zvučne i svjetlosne signale koje mu je davala policija na koncu je zaustavljen na području Donjeg Karina gdje je utvrđeno da vozi pod vidnim utjecajem alkohola i bez sigurnosnog pojasa.

Nakon što je odbio alkotest, 64-godišnjak je uhićen i priveden u prostorije policije, gdje je prilikom policijskog postupanja vrijeđao i omalovažavao policijske službenike.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja,  u srijedu je uz optužne prijedloge zbog počinjenih prometnih prekršaja  prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Nakon saslušanja, nadležni sud je prihvatio prijedlog policije i odredio mu zadržavanje, pa je 64-godišnjak sproveden u Zatvor u Zadru.

01. lipanj 2024 06:32