StoryEditorOCM
KalelargaADIO RUPAMA

Nije puno, ali čovjeka veseli: počeli radovi na obnovi Krležine ulice. Prvo se ugrađuju plinske instalacije, a onda će doći i novi sloj asfalta

Piše Zadarski.hr
7. listopada 2023. - 14:30

Zbog izvođenja radova na izgradnji plinskog distribucijskog cjevovoda u dijelu Ulice Miroslava Krleže u Zadru, od srijede 4. listopada na snazi je privremena regulacija prometa. 

Privremena regulacija prometa obuhvaća zatvaranje dijela Ulice Miroslava Krleže za sav promet od k.br. 1D („ulaz u gradilište Maraske“)  do k.br 3A („restoran Slatka Tajna“). U preostalom dijelu Ulice Miroslava Krleže na snazi je zabrana zaustavljanja i parkiranja radi uvođenja dvosmjernog režima prometa za stanare i korisnike poslovnih prostora.

Radovi će se odvijati u četiri faze, a predviđeno trajanje radova je 30 radnih dana. Obilazni pravac za Diklo / Puntamiku usmjerit će se Ulicom Ivana Meštrovića i Ulicom Ivana Gundulića.

Nakon završetka radova, ulica će dobiti novi asfaltni sloj i nogostupe tako da će napkon brojnih apela napokon biti uređena jedna od najoštećenijih prometnica u centru Zadra.

image

Počeli su dugo ocekivani radovi na obnovi prometnice u Ulici Miroslava Krleze

Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix
26. lipanj 2024 14:51