StoryEditorOCM
KalelargaZAREDALE PROVALE

Na Viru opljačkane dvije kuće, a u Privlaci provaljeno u automobil iz kojega je ukradeno 90 tisuća kuna!

Piše L.B.
20. srpnja 2020. - 11:33

U subotu je tijekom noći u Privlaci nepoznati počinitelj  provalio u osobno vozilo u vlasništvu 64-godišnjeg državljanina Mađarske, odakle je otuđio novac i dokumente.

Mađar je prijavio da mu je iz vozila ukradeno 90 tisuća kuna. Policija traga za provalnikom, a kaznena prijava zbog teške krađe državnom odvjetništvu podnesena je protiv nepoznatog počinitelja.

U nedjelju je na Viru nepoznati počinitelj provalio u kuću koju koristi 45-godišnji poljski državljanin, odakle je otuđio prijenosno računalo, dalekozor te novac. Na Viru je provaljeno i u kuću 41-godišnje vlasnice, odakle su ukradena dva ručna sata i novac.

U subotu poslijepodne u Biogradu je nepoznati počinitelj  provalio u apartman kojeg koristi 30-godišnja slovenska državljanka, odakle je ukrao novac. Slovenka je prijavila krađu od nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći je u Gorici nepoznati počinitelj provalio u skladište (hangar) te radni stroj u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio gorivo.

U nedjelju poslijepodne u kampu u Starigradu nepoznati počinitelj  je provalio u mobilnu kućicu koju koristi 37-godišnji poljski državljanin, odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna.

U Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru 18-godišnjaku je ukraden bicikl, vrijedan nekoliko tisuća kuna.      

29. lipanj 2024 07:51