StoryEditorOCM
KalelargaOGLASIO SE ĐOKOVIĆ:

Na društvenim mrežama priznao: "Da, pogriješio sam, sve je ovo bilo prerano! Žao mi je...‘

Piše SN
23. lipnja 2020. - 22:18

Nakon što je poslao priopćenje medijima da je "pozitivan", Novak Đoković oglasio se u večernjim satima i na društvenim mrežama. 

"Pozitivan sam na covid-19 kao i Jelena. Testovi djece su negativni. Ostat ćemo u samoizolaciji sljedećih 14 dana i ponovit ćemo testiranje za pet dana."

Potom je napisao nešto ipak drugačije, priznao je da je sve ovo čini se došlo - prerano.

image
novak objava
Fb

"Jako mi je žao što je naš turnir nanio štetu. Sve što smo ja i organizatori radili proteklih mjeseca bilo je čistog srca i iskrenih namjera. Vjerovali smo da je turnir prošao sve zdravstvene protokole i zdravlje naše regije djelovalo je dobro kako bismo konačno ujedinili ljude radi dobrotvornih razloga. Bili smo u krivu i bilo je prerano."

Nakon što je poslao priopćenje medijima da je "pozitivan", Novak Đoković oglasio se u večernjim satima i na društvenim mrežama. 

Potom je zaključio:

"Ne mogu opisati koliko mi je žao zbog svakog slučaja zaraze. Ako ste bili na turniru molim vas da se testirate i distancirate. Ostatak turnira je otkazan. Molim se da se svi u potpunosti oporave", objavio je prvi reket svijeta.

Drugi turnir održavao se u Zadru, a finalni susret nije odigran jer je sat vremena prije meča Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na koronavirus. Nakon toga uslijedio je stampedo, a koji je proključao masovnom kritikom na račun Novaka Đokovića u svjetskim medijima...

16. travanj 2024 19:09