StoryEditorOCM
KalelargaKADROVSKI POTRES

Mario Paleka dao ostavku na mjesto direktora Turističke zajednice: Osjećam moralnu i profesionalnu odgovornost povući se s mjesta direktora!

Piše Zadarski.hr
30. listopada 2023. - 13:36

Mario Paleka dao je ostavku na mjesto direktora Turističke zajednice grada Zadra! Sa službenog maila TZG Zadar stigao je mail u kojem Paleka obrazlaže svoju ostavku. Mail prenosimo u cijelosti. 

Poštovani,

ovim putem želim obavijestiti javnost kako podnosim ostavku na mjesto direktora Turističke zajednice grada Zadra. Naime, s obzirom na nedavne događaje koji su zasjenili promociju i gastronomsku prezentaciju grada Zadra na američkom tržištu u organizaciji TZ grada Zadra te uslijed događaja na koje se nije moglo utjecati, osjećam moralnu i profesionalnu odgovornost povući se s mjesta direktora premda odgovorno tvrdim kako je predmetna organizacija bila na visokom nivou i uspješna.

Želim istaknuti kako sam ovu odgovornu funkciju prihvatio u potpunosti svjestan njezine zahtjevnosti i značaja te sam u skladu s tim nastojao i postupati.

Zahvaljujem svima na ukazanoj prilici, bila mi je izuzetna čast i privilegija zastupati interese grada Zadra kroz rad i djelovanje TZ grada Zadra te zahvaljujem svim kolegama i partnerima na iznimno korektnoj petogodišnjoj suradnji.

Sve sam rekao u izjavi

Direktora TZ Zadra u ostavci, koji nikada u svom mandatu nije odbio novinarski poziv, nazvali smo da ga pitamo o iznenadnoj odluci. Javio se i ovaj put, ali nije bio od velikih riječi:

- Sve što sam imao reći, stoji u izjavi upućenoj medijima. Ne bih želio komentirati ništa izvan toga. Hvala svima na suradnji - bilo je sve što je rekao Mario Paleka.

M.K.

27. travanj 2024 14:20