StoryEditorOCM
KalelargaNOVA REGULACIJA

Ludwig Pfeiffer stiže i u centar grada! Od srijede kreću radovi na Putu Murvice, a rok za završetak je srce sezone...

Piše I.I.
27. veljače 2023. - 15:11

Ludwig Pfeiffer stiže i u centar grada!

Iz Grada Zadra najavili su privremenu prometnu regulaciju u kojoj obavještavaju vozače u cestovnom prometu da će zbog izvođenja radova društva Ludwig Pfeiffer Hoch – und Tiefbau GmbH & Co. KG na fekalnoj i oborinskoj kanalizacijskoj mreži u ulici Put Murvice od srijede na snazi biti privremena regulacija prometa.

- Promet ulicom odvijat će se u jednom smjeru prema kružnom toku južnim kolničkim trakom od trgovačkog lanca „Lidl“ do križanja s Ugljanskom ulicom. Pozivamo sve sudionike u prometu da poštuju privremenu postavljenu signalizaciju i koriste obilazne pravce te molimo za strpljenje i razumijevanje radi mogućih poteškoća u prometu, napomenuli su iz Grada. 

Direktor zadarske Odvodnje, Grgo Peronja govori kako će Ludwig Pfeiffer na Putu Murvice odvijati radove u tri faze. 

Prva faza radova je od trgovačkog lanca „Lidl“ do križanja s Ulicom 7. Domobranske pukovnije, druga faza označava potez od križanja s Ulicom 7. Domobranske pukovnije do Ugljanske ulice, a u trećoj će se raditi dio prije križanja s Mostarskom ulicom.

- Ekipa Ludwiga koja je dosada radila Rendićevu ulicu se od srijede seli na Put Murvice. Radovi će trajati do 31. srpnja i izvodit će se u fazama. Ono što se na ovom dijelu radi jest povećanje profila cijevi i postavljanje kolektora u trup prometnica, istaknuo je Peronja.

01. svibanj 2024 21:20