StoryEditorOCM
KalelargaNAKON DUGO GODINA

Kraj školske godine donio i neke promjene: evo tko su novi ravnatelji u OŠ Petra Preradovića i Prirodoslovno-grafičkoj školi

Piše Zadarski.hr
24. lipnja 2021. - 10:59

Završetak školske godine donio je i neke promjene. Naime, nakon dugog niza godina kao ravnatelj Prirodoslovno-grafičke škole, svima znan Tomislav Grbin, odlučio je otiči u mirovnu, baš kao i njegova kolegica iz OŠ Petra Preradovića, Stanka Pera Martinac.

U "Kemijsku", kako se kolokvijalno naziva Prirodoslovno-grafička škola Zadar, na mjesto ravnateljice od 1. rujna, sjest će Anamarija Ivković, inače profesorica strukovnih predmeta sektora Grafička tehnologija i audiovizualne tehnologije, dok će vjeroučitelj Ante Barać tu poziciju preuzeti u OŠ Petra Preradovića. Tako su odlučili školski odbori ovih ustanova, koji su svoj prijedlog poslali u Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Ne utvrde li se formalne prepreke u imenovanju, odluke će biti potvrđene u sljedećih desetak dana, a na dužnost će oboje stupiti 1. rujna.

Osim u ovim školama, u tijeku je izbor ravnatelja Gimnazije Franje Petrića, dok se očekuje raspivanje natječaja za izbor ravnatelja Pomorske škole, nakon smrti Svetka Perkovića.

25. travanj 2024 16:49