StoryEditorOCM

Jutros osvježenje, no i problemi u prometu: evo što kažu iz HAK-a

Piše HAK
18. rujna 2020. - 08:48

Umjerena, a ponegdje i jaka bura donijela je jutros malo osvježenje, ali i poteškoće u prometu. Samo za osobna vozila otvorena je autocesta A 1 između čvorova Maslenica i Sveti Rok, kao i Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

Zbog vjetra, samo za osobna vozila otvorene su:

autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče, između čvorova Maslenica i Sveti Rok (obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama: čvor Sveti Rok-DC27 Gračac - DC54 Zaton Obrovački-Maslenica),

autocesta A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za ostale skupine vozila je državnom cestom DC3 preko Gornjeg Jelenja),

Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

Na autocesti A7 Draga-Šmrika, Jadranskoj magistrali (DC8) od Bakra do Karlobaga i lokalnoj cesti LC58107 Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I i II.skupina).

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u unutrašnjosti. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

No to ne bi trebalo potrajati jer meteorolozi kažu da će bura tijekom dana malo oslabiti. Ponovno jačanje bure očekuje se u noći.

Najviše dnevne temperature zraka danas će se kretati od 27 do 29 C.stupnjeva.

19. travanj 2024 08:31