StoryEditorOCM
KalelargaTUŽNA VIJEST

Iznenada preminuo Vedran Zrilić, snimatelj u HRT centru Zadar. Kolege se opraštaju: Uzeo si kameru i krenuo na teren. Ali, ovaj put, nisi se vratio...

Piše HRT Zadar
11. ožujka 2022. - 17:18

Iznenada je preminuo Vedran Zrilić (1969.), snimatelj u HRT centru Zadar. 

Njegovi kolege danas su se oprostili od njega emotivnom objavom:

- Njegova smrt teško je pala svim njegovim kolegama i prijateljima koji se još nisu oporavili od preranog odlaska šefa TV tehnike Siniše Cvitanovića prije dva i pol mjeseca. Kolega Zrilić zaposlen je u HRT centru Zadar od ratne 1993. godine. Tijekom uspješne tridesetogodišnje snimateljske karijere u našoj kući radio je i na najtežim snimateljskim zadacima i najzahtjevnijim događajima. Pamtit ćemo ga po profesionalnosti, angažmanu, entuzijazamu, a prije svega zbog njegova vedra duha i dobroćudnog osmijeha.

Veco, počivao u miru Božjem...

I jutros si, baš kao i bezbroj puta dosad, stigao na posao, uzeo kameru i krenuo na teren. Ali, ovaj put, nisi se vratio. Iznenada, bez pozdrava. Zaustavio si oblake na trenutak i otišao ih snimati iz nekog drugog kuta. Uvijek si tražio neke nove kuteve snimanja i donosio vrhunske kadrove detalja i svijeta koji nas okružuje. Okružuje te sada neki drugi svijet, mirniji, tiši, čekaju te novi kadrovi, novi kutovi oblaka na kojima sada s kamerom u ruci snimaš neke druge dimenzije života - stoji u objavi na HRT-u Zadar.

26. lipanj 2024 06:37