StoryEditorOCM
KalelargaSPOMINJU I LUKIĆA

Forum mladih SDP-a Zadar predlože novi izgled vojnika na Bulevaru, ali i ime za neuređeni parking ispred murala

Piše Zadarski.hr
1. veljače 2024. - 17:21

Forum mladih SDP-a Zadar na svom je Facebook profilu objavio priopćenje u kojem se predložili novi izgled vojnika na Bulevaru, ali i ime trg ispred murala. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti. 

Jučer se čitav dan, i to u seansama, šaralo po fasadi jedne zgrade na bulevaru. Zanimljivo kako nitko, u niti jednom trenutku, nije vidio tko uništava tuđu imovinu niti je itko išta prijavio.

Čitamo kako su neki novinari zatekli Matu Lukića ispred murala, pa su mu odmah predbacili kako bi to mogao biti on. Mi smo sigurni da nije. Nema muda, a ima velike grudi.

Ako je tamo i bio, nije bio ispred već ispod, a šarao nije jer do šljema ne može ni dohvatiti. Jedino paraglajderom. Ako je nešto nacrtao, onda bi to eventualno mogao biti onaj bonsai mural s Murtera na kutiji od struje.

Danas pak u medijima čitamo veleumne rasprave nekih vijećnika o grbovima, o crkvama, o narodnim republikama, a u raspravu se uključila i akcija tupih.

S obzirom na količinu iznesenih gluposti predlažemo sljedeće:

1) da se vojniku na šljem dodaju grbovi kao na slici, a neuređeni parking ispred murala nazove Trg tupog Marka iz Akcije tupih

2) a da se na ploču ispred Doma županije promjeni natpis u: "Rajko Lozo, hrvatski viteže, sine hrvatskog grba s crkve sv. Marka! ... Progoni, optužbe, mučenja, zataje, izdaje, nisu prekinule tvoj životni san - državu krova crkve sv. Marka."

26. travanj 2024 03:49