StoryEditorOCM
KalelargaIMAMO VIDEO HIT

Daniel je nositelj liste u 9. Izbornoj jedinici i ima genijalan plan: Kad uđe u Sabor svima će dokazati da je zemlja ravna ploča!

Piše Zadarski.hr
7. travnja 2024. - 18:46

„Ako uđem u hrvatski Sabor bit ću prvi ravnozemljaš u povijesti kojemu je to uspjelo. Zalagat ću se u Saboru za ukidanje globusa u školama, ali prije toga, da cijeli narod sazna istinu o obliku naše zemlje.

Globus, odnosno šibajuća kugla koja se enormnom brzinom vrti oko svoje osi i leti oko svemira je najveća laž koju su nam globalisti, sotonisti podvalili i koja je temelj za sve ostale laži u modernoj znanosti. Razotkrit ćemo je do kraja, dokazat ćemo svima da se ne nalazimo na globusu i da nema krivine i onda ćemo ukinuti zauvijek globuse iz naših škola i ponovno držati se prave biblijske kozmologije. Hvala vam svima na podršci. Daniel Mijatović, nezavisni kandidat, na 4. izbornoj listi, Stranka Ivana Pernara, 9. Izborna jedinica Zadar – Šibenik. Vidimo se!” 

Ovu video poruku snimio je tijekom vožnje 26-godišnjeg Daniel Mijatović i objavio na Tik-Toku. Prema dostupnim informacijama Daniel je student digitalnog marketinga, nedavno je bio sudionik ”Večere za 5” i nositelj je Pernarove liste. 

Ako je on na prvom mjestu, kakvi su kandidati na drugom, trećem, četvrtom ili četrnaestom mjestu? 

Treba li još išta reći?

Narod koji ima ovakvu omladinu, ne treba brinuti za svoju budućnost.

03. svibanj 2024 13:35