StoryEditorOCM
Forum"NAJSLAĐI NA PRVENSTVU"

'Zatreskala sam se na prvi pogled, jedina mu je mana što je premlad...': evo na kojeg se nogometaša Nives 'bacila' nakon Rebića

Piše SD
5. srpnja 2018. - 22:43
zNives

Kao i većina žena koje vatreno prate Svjetsko nogometno prvenstvo, uz uživanje u gledanju igre Nives Celzijus pogled tu i tamo pobjegne i na zgodne igrače. Nije slijepa, a ima i svoj tip; čini se da u njenom slučaju pobjedu odnose - mlađi dečki.
Nakon što je isprovocirala cijelu državu napisavši ime našeg reprezentativca Ante Rebića na guzu, zbog čega su obožavatelji požurili sa zaključkom da joj se sigurno sviđa, za britanski je The Sun otkrila tko joj je ipak, Rebić na stranu, favorit.

 

'A sviđa ti se mali...': Nives Celzijus sinoć se posebno zapalila za jednog našeg reprezentativca, bacila je oko, a ime mu napisala na strateško mjesto
A taj je, ne lezi vraže, Britanac. Prezgodni Ruben Loftusa-Cheek zapeo je za oko mnogim ženama, pa tako i našoj Nives. 
"Uživam gledajući Englesku. Primijetila sam Rubena Loftusa-Cheeka prije nego što je počelo prvenstvo i zatreskala sam se na prvi pogled. Pa sam odlučila da će mi Engleska biti jedan od favorita", prenosi The Sun riječi zanesene pjevačice.
"Mislim da je najslađi igrač na prvenstvu, jedina mu je mana što je premlad...", dodala je o 22-godišnjaku.


A ovo nije prvi put da je progovorila o svojim nogometnim "simpatijama". U InMagazinu Nove Tv Celzijus je već, i prije prvenstva, izdvojila svoje favorite. 
"Zgođušan je i ovaj iz Portugala Andre Silva, a Hummelsa osobno poznajem, pa ga stavljam na listu jer je užasno drag i simpatičan. Definitivno najviše potencijala ima ovaj mladi Englez Ruben Loftus-Cheek", pričala je tada. 
"Nije uopće loš", prokomentirale su Nivesin izbor pratiteljice.  

28. travanj 2024 21:54