StoryEditorOCM
ForumNAKON RUŽNOG OTKRIĆA

Strava u Brazilu: ‘Došla sam se predati jer sam upravo odrezala penis svom suprugu i bacila ga u školjku...‘

Piše Piše Vijesti SD
27. prosinca 2023. - 13:02
A woman takes pictures during a public hearing on Black Awareness and Reparation for Slavery, at the Portela samba school barrack in Madureira, Rio de Janeiro, Brazil, on November 18, 2023. In 1853, Viscount Jose Bernardino de Sa, a Brazilian nobleman who made his fortune shipping enslaved Africans to the Americas, became the largest investor in the country‘s oldest bank, Banco do Brasil. Now, 170 years later, the bank faces legal action over its historic ties to the slave trade, part of a growing push in Brazil and worldwide for those who profited from slavery to pay reparations. (Photo by Tercio TEIXEIRA/AFP)Tercio Teixeira/Afp

Žena iz Brazila koja je svom suprugu odrezala penis i bacila ga u zahodsku školjku rekla je policiji da je to učinila nakon što je saznala da je on spavao s njezinom 15-godišnjom nećakinjom, piše Daily mail.

Žena (34) je rekla policajcima u Atibaiji u blizini Sao Paula u Brazilu da je to učinila tako da je prvo namamila supruga da ode s njom u krevet. Zatim mu je vezala ruke i noge za krevet, a onda mu je odrezala muškost, javljaju lokalni mediji, prenosi Daily mail.

Nakon što je fotografirala odrezani organ, bacila ga je u zahod.

Kad se kasnije predala policiji, rekla im je da je odrezani penis bacila u zahod jer je čula da ga je moguće ponovno pričvrstiti.

Policiji se predala sama. Ušla je u postaju s bratom i rekla:

- Dobra večer policajče, došla sam se predati jer sam upravo odrezala penis svom suprugu.

Sada je u pritvoru i optužena za pokušaj ubojstva. istraga je u tijeku, a policija još nije komentirala njezine tvrdnje o tome da joj je suprug spavao s 15-godišnjom nećakinjom.

Suprug (39) je pronađen živ i hitno je prebačen u bolnicu, no za sada nema informacija o njegovom zdravstvenom stanju.

27. travanj 2024 16:28