StoryEditorOCM
ForumTEŠKA TRAGEDIJA

Rijeka zavijena u crno: u dvije prometne nesreće živote su izgubila dva mladića. Stariji je imao samo 27 godina

Piše KRONIKA SD
7. listopada 2023. - 19:43

Dva mladića poginula su u Rijeci, jedan u petak nešto prije ponoći, a drugi u subotu noću u dvije prometne nesreće, i to na Krnjevu i u Adamićevoj ulici, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko- goranske u subotu.
U petak oko 23.35 sati je 20-godišnji vozač upravljao teretnim vozilom, s drugim 20-godišnjakom na mjestu suvozača. Vozeći iz smjera naselja Grbci prema Krnjevu, kod vijadukta riječke obilaznice je zbog prebrze vožnje, izlazeći iz zavoja izgubio kontrolu nad kamionom i udario u potporni betonski zid. Odbio se na lijevu kolničku traku i zaustavio.
 Obojica su zadobila teške tjelesne ozljede, pa su prevezeni u Klinički bolnički centar Rijeka, a suvozač je nešto iza pomoći umro.
 U subotu oko 2,20 sati je 21-godišnjak u Adamićevoj ulici prelazio prometnicu izvan obilježenog pješačkog prijelaza, pa je na njega naletio automobil, kojim je upravljao 27-godišnji vozač. Pješak je odbačen na kolnik i umro na mjestu nesreće. 
 Očevidom prometne nesreće rukovodila je zamjenica općinske državne odvjetnice iz Rijeke. Promet Adamićevom ulicom je bio u prekidu do 5,35 sati. 
Tijelo stradalog mladića prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, izvijestila je policija.
 

28. travanj 2024 02:15