StoryEditorOCM
ForumZVIJEZDA ONLY FANSA

Ogorčena Australka javila se s Mediterana: ‘Sve je fejk, baš mrzim ovo mjesto. Nitko vam nije rekao ovo...‘

Piše MOZAIK SD
30. kolovoza 2023. - 11:08

Zvijezda platforme za odrasle OnlyFans, Mikaela Testa, otkrila je da njezino europsko ljeto ‘nije bilo onakvo kakvo je priželjkivala‘. Ova 23-godišnjakinja, koja je ujedno i jedna od najpoznatijih australskih influencerica, obratila se svojim pratiteljima na TikToku, kojih ima čak 2,4 milijuna, kako bi se požalila na iskustvo odmora u Italiji.

U videu im je pokazala kako izgleda jedan njezin dan na talijanskom otoku Capriju te je opisala surovu stvarnost koju su ona i njezini prijatelji doživjeli. I pritom se nije suzdržavala...

"Ako niste u Europi ovog ljeta i jako ste tužni zbog toga, molim vas, nemojte biti. Nije sve kako vam se čini", započela je iznošenje svojih frustracija, piše Jutarnji list.

Potom je svojim pratiteljima dala popis nedostataka koje je doživjela u Italiji - od toga da je naletjela na mrtvu mačku, duge šetnje krivim putem više od 15 minuta pa sve do suočavanja s visokim mediteranskim temperaturama.

"Potreban vam je cijeli dan da prošetate do mjesta koje želite posjetiti", stenjala je Testa i dodala: "Čini se kao da ima toliko stvari koje vrijedi vidjeti... Influenceri dolaze na te lokacije i kod njih se sve čini tako nevjerojatnim, lijepim i fotogeničnim, ali pola toga je uređeno s mnoštvom filtera i uopće ne izgleda stvarno."

"Vidim da jedva itko spominje negativne stvari, a ni ja ih ne želim spominjati jer ne želim ispasti ta ku*ka. Prošla su tri mjeseca i u ovome trenutku jedva čekamo da se vratimo kući. Sve mrzimo, negativni smo, došli smo do točke kad počnemo mrziti sve oko sebe i samo trebamo nešto stabilno. Kao, primjerice, moj krevet, moj TV i moje mačke", požalila se influencerica, koja je osim Italije posjetila i Grčku, Švicarsku, Nizozemsku i Španjolsku.

Inače, Mikaela je ranije ovog mjeseca otkrila da ima novog dečka, 18-godišnjeg bodybuildera i porno glumca Emmanouela. On također gradi karijeru na OnlyFansu i društvenim mrežama. Prije njega, bila je u vezi s Atisom Paulom, a njihov prekid opisala je kao ‘pakao‘.

"Bio je to pravi pakao – kao da nikad nisam prošla kroz nešto tako loše", priznala je svojim pratiteljima.

27. travanj 2024 13:39