StoryEditorOCM
ForumFOTO: BLAGO NJIMA

Nakon što su se ogorčeni pomorci na hrvatskoj kompaniji požalili na oskudne obroke, njihovi kolege na drugoj firmi diče se neviđenom gozbom

Piše PSD
27. prosinca 2021. - 15:55

Nakon što smo objavili tekst  Ogorčeni pomorci na hrvatskoj kompaniji: Evo što su nam poslužili za Božić, pogledajte fotografiju. Poštenog obroka nismo imali mjesecima, non stop jedemo riže ‘nasuvo‘  javili su se drugi pomorci koji su naveli da je njima Božić bio itekako dobar.

Podsjetimo, u našem prvom tekstu pomorac se bio požalio: 

- Božićni ručak pod tiranijom kap... Pa, čestit i blagoslovljen Božić... - napisao je jedan pomorac i priložio fotografiju 'bogatog' obroka.

Taj pomorac navodi da i inače imaju slabe obroke, da jako često jedu rižu, a da poštenog obroka nisu vidjeli mjesecima. 

Naš prvi tekst o pomorcima koji se žale na uvjete na brodu jedne hrvatske firme i fotografiju oskudnog obroka pogledajte OVDJE.

No, u slučaju ovih hrvatskih pomoraca je malo drugačije: 

image
FB Screenshot

- Božićni ručak na LNG "Hoegh Gallant" sa kapetanom Đačić Leom iz Rijeke - Kostrena. Nije da se hvalimo, nego kamo sreće da i druge kompanije i kapetani omoguće tako nešto svojim pomorcima na dalekim morima, odvojenih od svojih najmilijih...jer svi mi to sigurno zaslužujemo. A maketu broda je više od 8 mjeseci radio u svoje slobodno vrijeme timunjer Dandoy (Filipinac) i poklonio ju svom brodu - napisao je jedan pomorac u FB grupi Lako njemu, on je pomorac, te je priložio fotografije gozbe.

image
FB Screenshot
image
FB Screenshot
image
FB Screenshot
image
FB Screenshot
image
FB Screenshot
image
FB Screenshot

I drugi su hrvatski pomorci stavili fotografije božićnog domjenka: 

image
Skandi Vitoria - Kapetan Loren s Kastva !
FB Screenshot
image
FB Screenshot
03. svibanj 2024 00:30