StoryEditorOCM
ForumNEMA ZLE KRVI

Nakon incidenta s jajima i prostih komentara koji su šokirali publiku, Sevi se javno ispričali Saša Lozar i Eugen

Piše Duška Jurić/Jutarnji list
23. veljače 2024. - 21:35

Saša Lozar ispričao se Severini! Pjevačica je jučer nastupila s Letom 3 tijekom prve polufinalne večeri Dore, a nakon nastupa iz zafrkancije je drugim kandidatima dijelila jaja. Mario Lipovšek Battifiaca ju je odbio.

-Hvala lijepa, ali ja već imam dva jaja, rekao je. 

image
Screenshot/instagram/

Isto je rekao i Saša Lozar koji je kao počeo ‘otkopčavati‘ patent na hlačama, prenosi Jutarnji list

- Nije toliko veliko, ali poslužit će svrsi, kazao je Lozar Severini, koja je Mrleta na engleskom zamolila da joj prevede što je Lozar rekao. 

Ova njegova izjava našla se na meti kritika te su ga optužili za seksističko ponašanje, a pjevač se sada odlučio sam oglasiti u vezi toga putem društvenih mreža, prenosi Jutarnji list

image
Vanesa Pandžić/Cropix

"U životu postoje momenti kada se pretjera. U jučerašnjem ludilu i atmosferi izrekao sam Severini totalnu glupost i nešto što NIKAD ne bih rekao. Seve, stvarno mi je žao što sam povrijedio tebe, tebi drage ljude ili bilo koga. Znaš da mi to nije bila namjera. Oprosti. Saša", napisao je na Instagramu. 

Nakon što se podignula bura oko seksističkih komentara na Dori upućenih pjevačici Severini, oglasio se i pjevač Eugen.

"Severinu volim od kada znam za sebe. ‘Fora s jajima‘ se odnosila na cijelu priču s pilićima i ženi s druge planete (kao u nastupu)", napisao je na društvenim mrežama.

"Ja mislim da tebi držanje jaja puno bolje stoji od mene. Je li možeš ti to?", rekao joj je Eugen, na što se začuo glas voditeljice Maje Ciglenečki koja je samo izustila: Isuse!" 

image
Screenshot/instagram/

 

29. travanj 2024 05:12