StoryEditorOCM
ForumNEMA PREDAJE

Lana Jurčević javila se iz bolnice gdje čuva trudnoću: ‘Zahvalna sam za svaki novi dan...‘

Piše Scena SD
6. listopada 2023. - 17:25

Zagrebačka pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević (39) iz bolnice u kojoj čuva trudnoću obratila se svojim pratiteljima na Instagramu.

"Life is good. Zahvalna za svaki novi dan… Nikad nemoj dati da te strahovi i neizvjesnost u bilo čemu ‘paraliziraju’ i zagade ti psihu i emocije i tijelo… To su ‘alati’ koji su nam dani, koje imamo i s kojima sami upravljamo. Iskoristite ih u svoju korist. I u korist svih onih koji su okruženi vama. Budite im motivacija i inspiracija svojim primjerom", napisala je pjevačica objavi u kojoj je dodala da jedva čeka povratak svoje cimerice s kojom vrijeme krati razgovorom i kartajući Uno.

Lana nije klonula duhom premda već mjesecima čuva trudnoću pod liječničkim nadzorom, a prije tri tjedna podijelila je i video 3D ultrazvuka svoje bebe.

"Da i vi upoznate malo bolje ovu malu osobicu koja već pokazuje svoj karakter, malog borca, jer kad vidim koliko mislite na nju i brinete, srce nam je veliko kao kućaaaaa. Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi svoj show program. To već dugo nisam vidjela, pa mi je zato ta snimka - dragocjena", napisala je Lana Jurčević koja bebicu čeka sa svojim dugogodišnjim partnerom i suradnikom Filipom Kratofilom.

Pjevačica je krajem srpnja videom objavila da čeka svoje prvo dijete, a nedugo nakon toga objavljeno je da je otkazala sve zakazane koncerte zbog zdravstvenih razloga.

29. travanj 2024 05:04