StoryEditorOCM
ForumJOŠ MALO

Je li Ferit preživio pucanj? Uskoro ćete doznati jer na Novu TV se vraća popularni ‘Zlatni kavez‘, evo što vas sve čeka

Piše Piše Scena SD
21. prosinca 2023. - 17:16

Popularna turska ‘Zlatni kavez’, koja je ovog ljeta prikovala gledatelje uz male ekrane, s prvim danima siječnja vraća se na Novu TV.

Druga sezona serija, koju ćemo uskoro gledati, u Turskoj se počela emitirati u rujnu i još uvijek traje. Tamo se svaka epizoda prikazuje jednom tjedno i traje oko dva i pol sata, dok će Nova TV jednu originalnu epizodu skratiti i prikazivati u nekoliko nastavaka te emitirati radnim danima.

Otkrivamo kako će završiti ‘Zlatni kavez‘! Gledatelje u Turskoj šokirala smrt omiljenog lika: ‘Ne možemo vjerovati...‘

Priča o djevojci iz Gaziantepa koju obitelj prisilno uda za bogatog istanbulskog momka veliki je hit gdje god se prikazuje. Samo u Hrvatskoj dogodovštine Ferita i Sejran pratilo je više od pola milijuna gledatelja.

image
Nova TV

Zlatni kavez je postala i najprodavanija serija u Turskoj za inozemno tržište.

Početkom rujna je na Novoj TV emitirana posljednja epizoda prve sezone serije u kojoj je Tarik upucao Ferita. On leži krvav na ulici dok ga uplakana Sejran grli i u jednom trenutku zatvara oči. Umire li Ferit...?

Fanovi mogu odahnuti jer sudeći prema najavi druge sezone Ferit je preživio, a šarmantni glumac Mert Ramazan Demir ostaje u seriji.

Fanovi ‘Zlatnog kaveza‘ bit će oduševljeni: Ferit i Sejran vole se i u stvarnom životu!

U prvoj epizodi druge sezone sprema se njegovo vjenčanje sa Sejran. U petominutnoj najavi Ferita u bolničkoj pidžami i spojenog na medicinske aparate iz Gaziantepa avionom dovode u Istanbul. Sejran je krvave odjeće uz njega sve do ulaska u operacijsku salu.

Njezin otac Kazim prvi put štiti Sejran, nakon što je svi članovi obitelji Korhan krive za ovo što se dogodilo Feritu.

U drugoj sezoni stižu i novi likovi, Halisova kći Nukhet (Binnur Kaya) i njezin zgodni sin Kaya (Taro Emir Tekin)...

27. travanj 2024 07:06