StoryEditorOCM
ForumŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za subotu: Rakovima se vraća optimizam, Vage odrecite se kasnih obroka, Škorpioni posvetite se hobiju

Piše MOZAIK SD
9. ožujka 2024. - 08:48

OVAN

Iznenadit će vas spoznaja da vas netko smatra privlačnim, iako ste vjerovali da vas vidi kao prijatelja. To bi vas moglo zbuniti i nagnati na povlačenje. Sanjat ćete bogate i živopisne snove.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Pojačano vam treba druženje. Imat ćete dojam da ostankom kod kuće nešto propuštate pa ćete inicirati susret s prijateljima i nagovoriti ih na izlazak. Pred samcima je obećavajuće poznanstvo.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

Izađete li s društvom, ne pretjerujte s alkoholom. Ako popijete koju čašicu više, postat ćete neugodni pa biste mogli pokvariti zabavu. Vikend je pogodan za manje radove po kući i nabavku potrepština.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Osjećat ćete se bolje no zadnjih dana. Vraća vam se optimizam pa ćete se s više odlučnosti hvatati u koštac s teškoćama. Donijet ćete odluke koje dugo odgađate, a vezane su za zdravlje, posao ili obrazovanje.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Raste vam želja za kretanjem i akcijom. Nećete bježati od izazova, a posebno će naglašena biti potreba da vodite glavnu riječ. U vezama će vaša dominantna osobnost često predstavljati problem.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3


DJEVICA

Vikend donosi povećane obaveza. Puno ćete raditi po stanu ili dvorištu, no budite oprezni. Pažljivo rukujte oštrim stvarima, plinom i strujom. Vezani bi trebali mudrije birati riječi i izbjegavati kritiziranje

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Ne ignorirajte simptome iscrpljenosti i napetosti. Ako uz to i slabo spavate, vrijeme je da poduzmete korake koje će vam poboljšati zdravlje i kvalitetu života. Odrecite se kave, cigareta i kasnih obroka.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

Okrenite se ugodnijim stranama života. Mjesec će vas potaknuti da pronađete nešto lijepo u svakoj situaciji. Posvetite se hobiju, provedite vrijeme s partnerom i djecom ili uronite u mirišljavu kupku.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Odgoda plana ili izlaska kojem ste se veselili izbacit će vas iz takta. Netko će vam naprasno otkazati dogovor. Možda ćete vi biti onaj koji mora odustati zbog prehlade ili povećanih obiteljskih i kućanskih zaduženja.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Očekuje vas zabavan vikend pun neočekivanih i uzbudljivih zbivanja. Susretat ćete zanimljive ljude, možda čak i starog prijatelja ili znanca kojeg niste vidjeli godinama. Dobro je vrijeme za kraće putovanje.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Imat ćete puno prilika za druženje i zabavu. Bit ćete šarmantni i zaljubljivi. Pažnju će vam zaokupiti privlačna i vedra osoba koja drži do svog izgleda. Neki će puno potrošiti prilikom šopinga.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Nadolazeći mlađak u vašem znaku donosi nove početke. Odbacite štetne navike i udaljite se od onog što vas sputava. Sjajno je vrijeme za početak veze, pronalazak hobija i postavljanje novog cilja.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

 

26. lipanj 2024 14:52