StoryEditorOCM
ForumŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za četvrtak: Ovnovi poslušajte prijatelja, Lavovi izbjegavajte prečace, Jarčevi će pronaći nove interese

Piše MOZAIK SD
7. ožujka 2024. - 08:21

OVAN

Dopre li do vas glasina o preraspodjeli posla ili smanjenju plaća, uzmite je s rezervom. Netko namjerno širi pogrešne informacije jer bi od toga mogao imati koristi. Prijatelj će vam dati koristan savjet.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Bit ćete zadovoljni radnim uvjetima. Nećete trpjeti puno stresa, a kolege će jedni drugima čuvati leđa. Ako ste u vezi, potrebno vam je mnogo pažnje da biste se osjećali voljeno. Pazite se grlobolje.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Imate višak energije pa je sjajan trenutak da se počnete baviti tjelesnom aktivnošću. Najviše će vam odgovarati timski sportovi, dok će vam individualni treninzi biti dosadni. Isplanirajte troškove.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Raspoloženje i optimizam vam rastu. Pristupit ćete svakodnevnim obavezama s više elana, što će doprinijeti boljim rezultatima. I zdravlje se poboljšava, a tegobe koje su vas mučile počinju se povlačiti.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Nemojte ulaziti u suradnju s nepouzdanim ljudima. Pogrešna procjena mogla bi vam prouzrokovati poteškoće. Danas izbjegavajte prečace i očekujte da ćete se za većinu toga morati pomučiti.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Netko će vas ometati u ispunjavanju obaveza. Stalno će vam postavljati pitanja ili će pričati o temama koje nemaju veze s onim što radite, što će vas izbaciti iz takta. Ne budite neugodni i pazite se sukoba.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Ako ste nezadovoljni na poslu, pokušat ćete pronaći zanimljivije ili bolje plaćeno radno mjesto. Netko će vam dati vrijedan savjet ili preporuku, a možda ćete čak pokrenuti samostalan posao iz hobija.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

Duge veze prolazit će kroz krizu. Ne inzistirajte na brzom rješavanju problema, jer za neke stvari treba vremena. Pustite dragoga da sam riješi nedoumice, ali mu pokažite da ste tu ako vas zatreba.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

Opušteni i pristupačni, lakoćom ćete sklapati poznanstva. Sviđat će vam se ljudi koji su spremni na šalu i ne vrijeđa ih vaš bockav smisao za humor. Ne zapostavljajte kućanske i obiteljske obaveze.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Posvetit ćete se sebi koliko možete. Uživat ćete u hobijima ili pronaći nove interese. Sviđat će vam se aktivnosti koje uključuju prijatelje, hranu i piće, a uživat ćete i u društvenim igrama poput kvizova.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

U sjajnom ste razdoblju punom novih prilika. Idete li na razgovor za posao, dobro ćete se predstaviti i nametnuti se kao potencijalni kandidat za zapošljavanje. Parovi će se odlično slagati.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Vaši će rezultati ovisiti o tuđoj pomoći. Iako će vas frustrirati spoznaja da ne držite sve konce u rukama, prilagodit ćete se okolnostima. Bit ćete dovoljno mudri i promišljeni da napravite ono što je najbolje za vas.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

 

26. lipanj 2024 14:37