StoryEditorOCM
ForumUHIĆEN u BIH

Razotkrivaju se detalji drame: mladi Dalmatinac danima je djevojku držao zatočenu u apartmanu i nanosio joj ozljede

Piše Piše PSD
14. studenog 2023. - 16:54

NOVO

Djevojka koju je u Dubrovniku oteo Korčulanin I.S. (24) i prevezao je preko granice u BiH, o čemu smo ranije pisali, prebačena je u trebinjsku bolnicu, gdje joj je ukazana liječnička pomoć, doznaje TrebinjeLive.info. 

Djevojka (31) ima manje tjelesne ozljede u predjelu prsnog koša i u tijeku je detaljan medicinski pregled u tom gradu u BiH. Djevojka je odbila daljnje hospitalizaciju kako bi se vratila u Dubrovnik.

Korčulanin i djevojka koja ima prebivalište na području Dubrovačko-neretvanske županije, dobrovoljno su prešli državne granice između BiH i Hrvatske u subotu, 11. studenog i tada ništa nije ukazivalo da je riječ o otmici.

Kako piše spomenuti internetski portal, nakon što su stigli u Trebinje, iznajmili su privatni apartman u naselju Gorica. Što se događalo u tom smještaju od subote do utorka (danas), još uvijek se utvrđuje.

Djevojka je navela kako joj 24-godišnjak nije dopuštao da napusti unajmljeni apartman. Nakon što je trebinjsku policiju kontaktirala Policijska uprava dubrovačko-neretvanska, brzom reakcijom priveli su osumnjičenog momka na kriminalističku obradu.

U objektu u kojem je uhićen, pronađena su 22 grama supstancije koja izgledom podsjeća na heroin te 32,5 grama biljne materije koja podsjeća na marihuanu. 

Dežurni tužitelj odnosno državni odvjetnik uhićenog Dalmatinca tereti za kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode i zlouporaba opojnih droga, doznaje TrebinjeLive.info.

 

RANIJE

 

Ranije smo izvijestili kako je trebinjska policija uhitila Dubrovčanina osumnjičenog za otmicu djevojke. Osumnjičenik je priveden u prostorije Policijske uprave Trebinje. U trenutku privođenja, na sebi je imao samo donje rublje i bio je bos, piše Atv Banja Luka, a prenosi Index.

Nadležni tužitelj ga tereti za protupravno oduzimanje slobode. Kod osumnjičenika je pronađena i droga. Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su kako su jutros zaprimili dojavu o mogućoj otmici 31-godišnjakinje koja ima prebivalište na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Dubrovački policajci su odmah kontaktirali kolege iz Trebinja koji su brzom akcijom uhitili otmičara. Do navodne otmice nije došlo na području Hrvatske nego na području Bosne i Hercegovine. Prema informacijama s kojima raspolaže dubrovačka policija, 31-godišnjakinja nije vidljivo ozlijeđena. 

Otmičar je, kako se doznaje, u Trebinju bio smješten u jednom apartmanu, gdje je i lišen slobode. S njim je pronađena i djevojka. U tijeku je kriminalistička obrada, prenosi Index.

27. travanj 2024 08:47