StoryEditorOCM
ForumKAKAV VIDEO

Djevojčicu je napala zvijer ispred kuće, a onda je naišla majka. Životinja će zapamtititi što znači roditeljski instinkt

Piše PSD
5. studenog 2023. - 16:41

Djevojčica se igrala na trijemu, a onda ju je odjednom napao - rakun. Pretpostavlja se da se incident dogodio u Sjedinjenim Američkim Državama.

Curica je zapomagala, dozivala majku. A onda je na scenu stupila ona - majka, žena, kraljica. Uzela je rakuna za vrat i onda ga bacila daleko od kuće. Sumnjamo da će se vratiti.

image

tik tok

image

tik tok

image

tik tok

image

tik tok

image

tik tok

image

tik tok

image

tik tok

Pogledajte i video:

@lawyerinvestor #Raccoon attacks girl on porch. That mother was not playing. #MamaBear ♬ original sound - LawyerInvestor

Rakuni su, navodi Hrvatska enciklopedija LZ Miroslav Krleža, životinje iz porodice manjih medvjedolikih zvijeri koje su sačuvale neka evolutivno starija obilježja; pripadaju natporodici psolikih zvijeri (Canoidea). Nalikuju predcima pasa i medvjeda. Dugi su 30 do 67 cm, teški do 12 kg.

Navode još i ovo:

- Mužjaci su krupniji i teži od ženki. Dlaka je sive do smeđecrvene boje. Pri hodanju dodiruju tlo cijelim tabanima (tabanaši, plantigradi) i vješto se penju po stablima. Pojedinim vrstama, poput nosatih rakuna, rep služi za održavanje ravnoteže. Sakrivaju se u šupljine stijena ili drveća. Aktivni su ugl. u sumrak, a nosati rakuni i danju. Mlada ženka koti u proljeće. Većinom se kreću u parovima ili obiteljskim skupinama. Pretežno su svežderi, ali ima i biljoždera. Svi su stanovnici šuma pa čak i naseljenih mjesta (američki rakun) Sjeverne i Južne Amerike. Jedino mali panda (Ailurus fulgens) nastanjuje zap. Kinu i Himalaju. Rod Procyon obuhvaća mnoge vrste raširene od Kanade do Paragvaja. Najpoznatiji je američki rakun (Procyon lotor), koji je razvio naviku da vodom ispire ono što kani pojesti, pri čem spretno koristi prednje udove. Krzno mu je obojeno crnim i bijelim prugama.

28. travanj 2024 01:10