StoryEditorOCM
ForumUHVAĆEN NA DJELU

Curica (14) roditeljima rekla da ju je dostavljač dirao. On zlostavljanje negira, ali sve su snimile nadzorne kamere

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
11. listopada 2023. - 08:40

Dostavljač mliječnih proizvoda M. M. (37), odjeven u plavo radno odijelo poznate tvrtke, nije se uspio kontrolirati kad je ugledao 14-godišnju djevojčicu kako bira čokoladice i žvakaće gume u trgovini u jednom mjestu u okolici Zagreba, pa ju je 8. prosinca 2022. u ranim jutarnjim satima čak u tri navrata rukama dirao po tijelu, da bi ju na kraju, bez grama srama, pozvao i u svoj kamion, piše Jutarnji list.

Cilj mu je bio, smatra tužiteljstvo, koje se zajedno s policijom odmah po saznanju uplelo u slučaj, zadovoljiti svoj spolni nagon.

Dok je stajala kod police s čokoladicama u društvu prijateljice, 37-godišnjak ju je prvo pogladio po stražnjici dok je prolazio pored nje. Curica se udaljila u pravcu police sa žvakaćim gumama gdje je ponovno, na njezin užas, imala bliski susret sa muškarcem kojeg nije poznavala. Tom ju je prilikom u prolazu rukom dirao po stražnjici, a kad je curica došla konačno do blagajne s ciljem da plati slatkiše i pobjegne od horora, 37-godišnjak je ponovno prošao kraj nje i ovoga puta ju uhvatio za bokove, dirajući je pritom po stražnjici.

Užasnuta djevojčica je po izlasku iz trgovine pred sobom ponovno ugledala dostavljača koji se njoj i prijateljici obratio tako što ih je, prema optužbi, pozvao u njegov kamion. Curice su to odbile i otrčale niz ulicu. Školarka koju je triput dirao po tijelu požalila se svojim roditeljima, pa je muškarac vrlo brzo lociran te je pokrenuta istraga nakon koje je optužen za bludnu radnju nad djetetom, točnije za spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od 15 godina.

On sve negira. Ispričao je da u navedeni dućan dovozi robu dva puta tjedno i da je prostor dosta uzak, pa u vrijeme kada dostavlja robu bude dosta djece u trgovini koja neposredno prije toga dođu autobusom. Pojasnio je i da kada prolazi uz blagajnu i ako u redu čekaju osobe, da ih često zna rukom pomaknuti kako bi mogao proći. Posebice se to odnosi na djecu, kako je ustvrdio, jer "djeca često ne čuju kad ih on zamoli da se pomaknu".

- Tako je bilo i toga dana. Nisam nikoga dirao po stražnjici već po leđima. I ne, nisam nikoga zvao da dođe u kamion - branio se odlučno osumnjičeni muškarac.

Prema svemu sudeći, u prilog mu ne idu snimke nadzornih kamera u trgovini jer se na njima vidi kako u više navrata prolazi kraj 14-godišnjakinje koju hvata za struk i stražnjicu iako je mogao proći drugim putem kroz trgovinu.

28. travanj 2024 00:30