StoryEditorOCM
ForumFOTO: OVAKVU MEGHAN MARKLE NIKAD NISTE VIDJELI

Bivši kolega vojvotkinje od Sussexa javno objavio njezine fotografije iz prošlosti

Piše JL
24. rujna 2019. - 16:45
Meghan Markle

Kanadski glumac i redatelj Patrick Johannes Adams (38) objavio je na svom Instagram profilu fotografije vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle koje je snimio dok su oboje zajedno glumili u seriji "Face" (eng. "Suits"), piše CNN.

Adams je tijekom prvih sedam sezona emitiranja serije igrao ulogu Mikea Rossa, dečka pa muža Rachel Zane koju je igrala Markle. Glumac je na Instagramu objavio fotografije vojvotkinje od Sussexa jer će se u srijedu emitirati posljednja epizoda serije, odnosno 10. epizoda 9. sezone.

"Ovoga tjedna emitirat će se posljednja epizoda "Faca" i napokon će se okončati naše gotovo 10-godišnje putovanje", napisao je Adams na Instagramu. "Stoga, čini mi se prikladnim da tijekom nekoliko narednih dana objavim par fotografija sa samog početka serije."

Na jednoj od fotografija vojvotkinja Meghan kisne pod prozirnim kišobranom, dok u drugoj na snimanju sjedi za svojim stolom.

Vjernim obožavateljima vojvotkinje svakako će nazanimljivija biti fotografija gdje u suknji i bijeloj košulji leži na podu s nogama prislonjenima na ormarić, a sigurno neće ostati ravnodušni ni na fotografiju gdje u štiklama leži na kauču.

 

Vojvotkinja je u studenom 2017. godine rekla da je odlazak iz serije nakon sedam godina doživjela kao promjenu, odnosno novo poglavlje. "Radila sam (u Torontu) sedam godina. Imali smo sreće što smo izdržali toliko dugo pa osjećam da sam na to stavila kvačicu i jako sam ponosna na sve što smo postigli", rekla je Meghan.

Zvijezde serije "Face" Sarah RaffertyGina TorresGabriel MachtRick Hoffman te Adams prisustvovali su Meghaninom vjenčanju za princa Harryja koje se prošle godine u svibnju održalo u dvorcu Windsor.

25. travanj 2024 06:27