StoryEditorOCM
ĐiradaU VELJAČI

Zadar i hotel A‘mare domaćini su "Wine ViP-a", a organizirat će se i velika humanitarna donacijska večera za Ligu protiv raka

Piše Zadarski.hr
14. listopada 2024. - 19:17

Tradicija Wine ViP Evenata nastavlja se i devetu godinu sa pet novih događaja!

Nakon 38 vrlo uspješno održanih edukativnih druženja, u 2025. godini "Wine ViP" se vraća u novom ruhu – još bolji i sadržajniji, no vjeran svom jedinstvenom konceptu i ciljevima. Glavni cilj i fokus djelovanja na svim eventima je promocija kvalitete i povezivanje sudionika turizma tj.ugostiteljsko turističke struke sa vrhunskim proizvođačima i tvrtkama, a fokus je na podizanju kvalitete ponude i usluge hrvatskog turizma kroz edukacije.

U dogovoru sa partnerima i izlagačima za 2025.godinu Dantes sa svojim timom Ricerca Mercato priprema program sa sjajnim govornicima, predavanjima, radionicama, enogastronomskim prezentacijama i degustacijama, a koje su kao i svake godine do sada besplatne za sve uzvanike.

Destinacije, datumi i hoteli domaćini evenata u 2025. godini su: Zagreb Hotel Antunović 05. veljača 2025., Rijeka Hotel Bonavia 12. veljača 2025., Pula Resort Ribarska koliba 14. veljača 2025., Zadar Hotel A‘mare 19. veljača 2025., te Split Hotel Amphora 21. veljače 2025.

Trajanje događaja je od 14 do 21 sat.

Zadar i prekrasni hotel A‘mare su domaćini eventa 19. veljače, a dan prije eventa bit će organizirana velika humanitarna donacijska večera za Ligu protiv raka Zadar.

Riječ je o događaju koji promovira kvalitetu i nije usmjeren samo na vino, već je glavna tema događaja kompletan hrvatski turizam i kako ga unaprijediti, a zbog toga i koriste svoj drugi naziv: Međunarodna konferencija ugostiteljskih i turističkih znalaca!

Za 2025.godinu organizator priprema nekoliko novosti i iznenađenja za goste i za izlagače ali odlučili su da to bude iznenađenje do samih evenata. Ono što nije iznenađenje je humanost organizatora i svih sudionika događaja (i partnera i gostiju).

A nije iznenađenje niti to da će se na eventima u 2025. godini koristiti vrhunske čaše Zwiesel Glas iznimno važnog partnera Alexander Commerce a za čaše neće se plaćati kotizacija već donacija. Iduće godine u svakom gradu dan prije eventa biti će organizirane humanitarne donacijske večere za Udrugu – Liga protiv raka i za SANUS – Udrugu roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti iz Splita. Ove godine prikupljeno je skoro 15 tisuća eura donacija a u 2025. godini očekuje se barem 5 tisuća eura više zahvaljujući partnerima i svim sudionicima evenata.

Nije iznenađenje niti to da će i u 2025.godini na Wine ViP Eventima biti govornik i jedan od najboljih europskih pa i svjetskih sommeliera Suvad Zlatić Suwi a koji za ovu posebnu manifestaciju kaže: Wine VIP Event, je jedinstvena prilika za povezivanje ugostiteljsko-turističke struke s vrhunskim proizvođačima raznih proizvoda i delikatesa. Ovaj događaj nije samo izložba, već i edukativna platforma koja će svim sudionicima, izlagačima i gostima omogućiti da obogate svoje znanje o vinskoj kulturi, gastronomiji i najnovijim trendovima u industriji.

Ovaj događaj stvara jako puno novih suradnji i inspirira nas sve da zajedno unaprijedimo našu struku. A svoj dolazak najavio je na uvijek poseban način: Radujem se što ću vas sve vidjeti, družiti se i zajedno s vama proslaviti ljubav prema vrhunskim vinima i delicijama! 

Ono što Wine ViP Evente čini posebnima osim vrhunskih edukacija i humanosti su i iznimno pozitivne emocije i energija, te snažna sinergija svih sudionika događaja.

Projekt svih devet godina imao je i ima podršku Ministarstva turizma i sporta, te Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Dantes posebno ističe potporu i partnerstvo Hrvatske turističke zajednice, kao i gradova i županija domaćina evenata i njihovih turističkih zajednica.

U izlagačkom dijelu stavljen je najveći naglasak na kvalitetne lokalne i regionalne tvrtke a broj izlagača je ograničen na najviše 50 kvalitetnih izlagača.

image

Wine ViP Event

Wine Vip Event/Slobodna Dalmacija
image

Wine ViP Event

Wine Vip Event/Slobodna Dalmacija
image

Wine ViP Event

Wine Vip Event/Slobodna Dalmacija
image

Wine ViP Event

Wine Vip Event/Slobodna Dalmacija
image

Wine ViP Event

Wine Vip Event/Slobodna Dalmacija
14. listopad 2024 19:20