StoryEditorOCM
Đirada17. KONCERT

U Ciboni su kao doma - Tomislav Bralić i klapa Intrade na tradicionalnom zagrebačkom koncertu: ove godine pratit će ih veliki orkestar!

Piše Zadarski.hr
12. listopada 2023. - 12:21

Tomislav Bralić i klapa Intrade zapjevat će u KC Dražena Petrovića na svom 17. zagrebačkom koncertu, u subotu, 2. prosinca.

- Pred tobom stoji život, stoji cijeli vijek, sedamnaest ti je godina tek - u šali poručuju Tomislav Bralić i klapa Intrade o svojoj najdražoj koncertnoj tradiciji - onoj zagrebačkoj koja već 17 godina puni najveće zagrebačke koncertne prostore, bez koje im je, baš kao i publici, prosinac nezamisliv. Koncerti u Ciboni klapi su kruna godine. Ova je dvorana postala njihov zagrebački dom.

- Po 17. smo put tradicionalno u Zagrebu, nakon Lisinskog, Arene, Doma sportova, ponovno u Ciboni gdje se osićamo ka doma‘, poručio je Tomislav Bralić i otkrio: ‘Ove godine opet nešto posebno - pratit će nas veliki orkestar pod ravnanjem maestra Josipa Cvitanovića. To smo oduvik sanjali, nakon planiranja još od one prve Arene došao je red i na to. Bit će nezaboravno!‘

Tomislav Bralić i klapa Intrade ove su godine oborili svoj rekord broja nastupa diljem Lijepe Naše, ali i izvan njezinih granica. Usprkos gustom rasporedu, za zagrebačku su publiku pripremili nešto posebno jer ovo su koncerti za koje se živi, imaju nevjerojatnu atmosferu. 

Na pozornici će im se ove godine pridružiti orkestar Josipa Cvitanovića. Svima znane "Croatio, iz duše te ljubim", "Bilo je i vrime", "Zalutali pogled", "Škrinja jubavi", "Zora bila" te brojne druge, uz najnoviju pjesmu "Našu pismu pivaju" koja im je obilježila ovo ljeto, publika će doživjeti na potpuno nov način, u osvježenim aranžmanima. Ovo je klapi prvi koncert uz orkestar, a to su već dugo sanjali.

- Naše će pisme po prvi puta biti u ovom novom ruhu. Nadamo se da će to publiku zainteresirati i da ćemo svi skupa uživati i pivati zajedno. Znam da će Cibona biti veliki zbor koji će pjevati sve naše najlipše pisme. Raduje me sve to, svi se veselimo", rekao je Tomislav i dodao: ‘Želim svima svako dobro, puno zdravlja i da se vidimo po 17. puta u Zagrebu, u Ciboni!‘

29. travanj 2024 23:50