StoryEditorOCM
ĐiradaU PONEDJELJAK

Srpanjski program događanja u Starigradu završava koncertom mladog hrvatskog pop rock benda Pravila igre na starigradskoj rivi Bikarija

Piše TZ Općine Starigrad
30. srpnja 2023. - 18:07

Srpanjski program događanja u Starigradu završava koncertom mladog hrvatskog pop rock benda Pravila igre. Koncert počinje u ponedjeljak u 21.30 sati na starigradskoj rivi Bikarija, a ulaz je besplatan.

Raznovrsna ljetna događanja se nastavljaju pa će se tako u prvom tjednu kolovoza održati još jedna kazališna predstava za djecu u izvedbi splitskog kazališta za djecu Z produkcija(Seline, 1. kolovoza), zatim u srijedu 2. kolovoza, u sklopu ljetnih akustičnih večeri na plaži Jaz gostuje Pink Noise Acoustic bend. Svaki petak je i u kolovozu rezerviran za ribarske feštice koje se održavaju u sklopu istoimenog projekta uz sufinanciranje sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.

Program povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja 5. kolovoza tradicionalno započinje promenadnim nastupom orkestra limene glazbe i mažoretkinja Vrbovec i to u 19 sati u Selinama, a od 20 sati u Starigradu nakon čega će publiku zabavljati klapa Diadora i bend Infinity.

U nedjelju, 6. kolovoza, ljetno kino na plaži Jaz donosi animirani film „Lil, lil, krokodil“ dok će se u Tribnju-Kruščici održati nova dječja predstava kazališta Šareni svijet.

16. lipanj 2024 23:01