StoryEditorOCM
ĐiradaU PETAK

Nemojte propustiti koncert grupe Meritas - glazbena poslastica na Muraju!

Piše Zadarski.hr
27. svibnja 2024. - 10:03

Grupa Meritas će nas u petak, 31. svibnja osvojiti koncertom koji će početi u 20 sati na prostoru Bedema zadarskih pobuna.

Njihova svevremenska glazba pronašla je poviješću natopljenu lokaciju na kojoj će do izražaja doći njihova stvaralačka prepoznatljivost, ali i vrhunsko koncertno umijeće. Koliko Meritas dobro zvuči uživo, publika se mogla uvjeriti nekoliko puta uživo u Zadru.

Na repertoaru će se naći hitovi koji su obilježili njihovo djelovanje još od osnutka benda 1996. godine kao što su "Budim se", "Igra", "Umjesto isprike", "Odjednom ti", "Još jednom", ali i najnovije uspješnice poput pjesama "Ova ljubav", "Pričaj mi" i "Dok čekamo dan".

Na pozornici će se u petak naći začetnice ovoga kultnog benda, Anita Valo i Meri Jaman, u pratnji svojih vjernih glazbenika koje Meri voli detaljno predstaviti na koncertima: Ivan Božanić na električnoj gitari, Mladen Munivrana svirat će bas gitaru, Danijel Tuškan na bubnjevima te Zdeslav Klarić na klavijaturama.

"Obožavamo nove prilike i posebne lokacije a ovim zadarskim nastupom otvaramo ljetnu koncertnu sezonu!", komentiraju svoj predstojeći zadarski nastup Anita i Meri. Ulaz na koncert je besplatan!

19. lipanj 2024 11:27