StoryEditorOCM
ĐiradaU SUBOTU

Kazalište lutaka Zadar i ove sezone nastavlja s programom Večernje scene za odrasle: stižu Splićani sa predstavom ‘‘Dijete našeg vremena‘‘

Piše KLZD
4. studenog 2020. - 12:11

Kazalište lutaka Zadar i ove kazališne sezone nastavlja s programom Večernje scene za odrasle.

Koncept programa namijenjen je afirmiranim i neafirmiranim autorima svih generacija, gdje posjetitelji mogu uživati u dramskim predstavama, monodramama te plesnim i glazbenim produkcijama.

Prvu ovosezonsku predstavu u sklopu Večernje scene možete pogledati ove subote, 7. studenog, u 20 sati, kada nam u goste dolazi kazalište Playdrama iz Splita s predstavom “Dijete našeg vremena”.

''Dijete našeg vremena'' predstava je koja traga za perspektivom mladih danas, diljem Dalmacije i Splita.

Njihove odluke nisu nimalo lake jer život u medijski idealiziranoj sredini, u koju država kontinuirano ulaže i investira u njenu budućnost, dalmatinskoj dici ostavlja previše izbora. Naravno, predstava traga za perspektivom isključivo u ljetnom periodu, na samom početku sezone, kad se kamere vrate na naše ulice, kad ponovno postajemo aktualna tema. Katkad se zbunimo pa pomiješamo našu autentičnu tradiciju s nečim manje autentičnim iz brzinski natipkanih vodiča za top deset simbola Dalmacije, ali brzo se snađemo i grabimo dalje.

image
Detalji iz predstave
Mojekarte.hr

Režija: Helene Petković

Igraju: Stipe Jelaska, Lovre Kondža, Petar Salečić, Luka Šatara

Karte se mogu kupiti  na blagajni KLZ četvrtkom I petkom od 10:30 do 12:30, sat vremena prije predstave ili on line na:  https://www.klz.hr/repertoar/ulaznice

 

19. travanj 2024 04:26