StoryEditorOCM
ĐiradaPUN VIŠNJIK ČEKA PANONSKOG MORNARA, EVO KAKO IZGLEDA POZORNICA:

Balašević premijerno izvodi pjesmu posvećenu Zadru

Piše P.O.
12. svibnja 2017. - 21:25
balasevic_pozornica1-120517_resize.JPG

Procjene su bile točne – nakon gotovo trideset godina od posljednjeg koncerta u Zadru, novosadski kantautor Đorđe Balašević u subotu će nastupiti pred punim tribinama Dvorane Krešimira Ćosića. VIP karte i karte za sjedenje prodane su odavno, pa Balaševićevi poklonici imaju priliku samo još na dan koncerta kupiti karte za stajaća mjesta u parteru.

Uz standardan repertoar, Panonski mornar će na Višnjiku premijerno izvesti pjesmu posvećenu Zadru!

S kolikom pažnjom je pripreman Balaševićev zadarski nastup ilustrira i podatak da će na Višnjiku biti postavljena scenografija dosada viđena samo na koncertima u Zagrebu i Beogradu. Uz Balaševića će biti i dva kompletna orkestra sa 17 glazbenika, a Zadrani će, nakon smrti poznatog Balaševićevog violiniste Ignaca Šena, imati priliku vidjeti novog violinistu Miroslava Jovančića kojemu je ovo, nakon Novog Sada, drugi veliki koncert s Balaševićem. U Zadar je stigla i Jelena, Balaševićeva kćer koja vodi brigu o organizaciji njegovih nastupa.

Koncert počinje u 20 sati, a preostale karte mogu se kupiti u poslovnicama Tisak media, Supernovoj i na blagajni Višnjika.

23. travanj 2024 20:20