StoryEditorOCM
ĐiradaVELIKA FEŠTA

Čaroban spoj generacija – Grdović, Lokin i Brkljača ove subote u Arsenalu!

Piše PR
22. studenog 2023. - 16:44

Koncertni spektakl Zadarska noć održat će se ove subote, 25. studenog u Arsenalu, a Zadrane i njihove goste će zabavljati Mladen Grdović, Duško Lokin te Jure Brkljača kao predstavnici tri generacije pjevača poteklih sa zadarskih ulica.

 

Publika može očekivati moje najpoznatije pjesme, ali i pjesme Tomislava Ivčića. Mislim da će biti odlična energija na pozornici. To garantiram! Dobro poznajem zadarsku publiku, veselim se nastupu i vjerujem da će biti odlično!“ – poručio je Jure Brkljača.

 

Smješten pored gradskih zidina i šetališta Muraj, u naposrednoj blizini Morskih orgulja i Pozdrava Suncu, Arsenal je prepoznat kao epicentar tradicije, kulture i zabave te je brzo postao kultna lokacija za izlazak u Zadru, ali i na cijeloj obali.

 

Publika može očekivati naše najveće hitove. Ja ih imam puno, Mladen previše, a Jure dosta.“ – poručio je Duško Lokin te se, kroz šalu, osvrnuo na svoj dosadašnji uspjeh. „Tajna mojega uspjeha su osebujna boja glasa, karizma i odlični kompozitori koji su stajali i stoje iza mene, od Đorđa Novkovića do Ljube Šeperića.“

 

Zadarski grdelin, Mladen Grdović, najavio je novi album s dvanaest pjesama, koji će, kako kaže, izaći uoči Božića, pod nazivom Za šaku ljubavi te pozvao sve ljude dobre volje na prvu Zadarsku noć:

 

Nakon Zadra, čekaju me koncerti u Istri i Splitu te veliki koncert u Frankfurtu 9. prosinca. Svakih pet godina napravim turneju pa tako i 10. veljače kreće nova turneja,  publiku u Zadru ne čeka samo koncert nego fešta do ranih jutarnjih sati!“ – poručio je Grdović.

 

Organizatori najavljuju večer putovanja kroz vrijeme, koje će spojiti generacije, uz melodije i stihove što su obilježili zadarsku estradu proteklih desetljeća.

 

Veliki sam fan Mladena Grdovića i Duška Lokina, tako da bih došao i da ne nastupam. Mislim da je ovo koncert na koji svi Zadrani moraju doći, jer prvi put imamo Zadarsku noć i nadam se da će ovo postati tradicija.“ – zaključio je Jure Brkljača.

 

Svoje mjesto za nezaboravan provod pod zvjezdanim zadarskim nebom možete osigurati na entrio.hr Ili eventim.hr, a koncert započinje u 20:30 sati.

29. svibanj 2024 07:12