StoryEditor
SvijetSRETAN KRAJ

Trogodišnjak pronađen živ i zdrav nakon četiri dana potrage, pronašao ga sugrađanin: ‘Rekao sam: Ja sam otići ću u šumu i pronaći tog dječaka... I jesam‘

Piše PSD
11. listopada 2021. - 17:18

Trogodišnji Christopher Ramirez iz Teksasa u srijedu je nestao iz svog vrta u blizini Plantersvillea, stotinjak kilometara sjeverozapadno od Houstona.

Dok su njegova majka i baka, vrativši se kući zajedno s dječakom, istovarivale stvari iz auta, maleni Christopher, koji je nosio jarkozelenu košulju i Mickey Mouse cipele, otrčao je za susjedovim psom. Kad se pas vratio, a dječak nije, obitelj i susjedi počeli su ga tražiti. 

Dječak je pronađen nakon četiri dana potrage. Pokazalo se da je zalutao trčeći za obiteljskim psom, a pronađen je u šumovitom području nedaleko od mjesta gdje živi. 

Pronašao ga je muškarac po imenu Tim, koji je tek nešto ranije, tijekom susreta čitanja Biblije, čuo za nestalog dječaka. 

Muškarac je rekao kako obično ne prati vijesti, ali kad je čuo za dječaka osjetio je poziv Duha, koji ga je, kako kaže, uputio da ga potraži u šumi.

- Jutros sam ustao, proučavao Bibliju, proveo neko vrijeme u molitvi, što pokušavam raditi svaki dan, a kad je moja supruga ušla i pitala 'što ćeš raditi danas?', ja sam odgovorio 'ja sam otići ću u šumu i vidjeti mogu li pronaći tog dječaka. 'I jesam - ispričao je Tim za američke medije.

item - id = 1134194
related id = 0 -> 1146638
related id = 1 -> 1146623
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. studeni 2021 08:13