StoryEditorOCM
Svijetvođa privatno

Raznježeni Putin: Sam biram novogodišnje poklone unucima, a godinu ću ispratiti kod kuće, slušajući predsjednikov govor!

27. prosinca 2021. - 09:30
Russian President Vladimir Putin holds his annual press conference at the Manezh exhibition hall in central Moscow on December 23, 2021. (Photo by NATALIA KOLESNIKOVA/AFP)Natalia Kolesnikova

Ruski predsjednik Vladimir Putin u nedjelju je rekao kako se uvijek trudi da sam izabere novogodišinje poklone za svoje unuke, premda osobno ne odlazi u shopping.

O svome privatnom životu Putin je govorio u intervjuu za televiziju Rosija-1, a na pitanje hoće li Novu godinu provesti s članovima obitelji i bira li sam poklone za unuke, odgovorio je potvrdno, dodavši da ipak ne odlazi osobno u kupnju, prenosi agencija TASS. 

"Nažalost, ne idem u kupnju, no kako danas postoje broje mogućnosti da nešto odaberete, nastojim to sam obaviti. I nadam se da će im se pokloni svidjeti", rekao je Putin.

Kazao je i da Novu godinu planira dočekati s članovima obitelji s kojima će poslušati i svoje novogodišnje obraćanje naciji.

Na pitanje kako planira provesti novogodišnju noć,...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 01:49