StoryEditorOCM
Svijetstiže rješenje?

Netanyahu pružio tračak nade: Moguć je dogovor o oslobađanju svih talaca

Piše PSD
13. studenog 2023. - 07:06
TOPSHOT - Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu speaks during a press conference in the Kirya military base in Tel Aviv on October 28, 2023 amid ongoing battles between Israel and the Palestinian group Hamas. Netanyahu said on October 28 that fighting inside the Gaza Strip would be ”long and difficult”, as Israeli ground forces operate in the Palestinian territory for more than 24 hours. (Photo by Abir SULTAN/POOL/AFP)Abir Sultan/Afp

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu u nedjelju je spomenuo mogući dogovor o oslobađanju talaca koje je Hamas uzeo 7. listopada u intervjuu za “Meet the Press” na NBC-ju.

Netanyahu je za rekao da postoji mogućnost potencijalnog dogovora o taocima s Hamasom, ali je odbio dati bilo kakve dodatne pojedinosti, rekavši da bi to moglo osujetiti delikatne pregovore o oslobađanju onih koje je ta militantna skupina zarobila. “Mislim da što manje govorim o tome, to ću povećati šanse da se to ostvari", rekao je u intervjuu.

Prošlo je nešto više od mjesec dana otkako je Hamas pokrenuo svoj teroristički napad na Izrael 7. listopada u brutalnoj zasjedi u kojoj je više od 1200 ubijeno, a oko 220 ljudi uzeto za taoce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 09:28