StoryEditorOCM
SvijetVIRALNA FOTOGRAFIJA

Nakon što je slavni trener (72) s djevojkom (24) posjetio Milanovića, javio se njen bivši: ‘Zašto je toliko vrijeđate!?‘

Piše Đ. K./JL
22. lipnja 2024. - 19:50

Fotografija iz ureda predsjednika Zorana Milanovića koji je prije tjedan dana ugostio Billa Belichicka (72) i odlikovao ga Redom Danice hrvatske s likom Franje Bučara, postala je viralna, piše Jutarnji list.

Razlog za to nije bio sam Belichick, jedan od najvećih trenera u povijesti američkog nogometa koji je s New York Giantsima osvojio dva prstena, te New England Patriotse odveo do šest naslova prvaka i jedan od najpoznatijih Amerikanaca hrvatskih korijena. Fotografiju su podijelili svjetski mediji zbog Belichickove djevojke, 24-godišnje Jordon Hudson, koja se od njega nije odvajala tijekom cijelog njegova radnog boravka u Lijepoj našoj gdje je, među ostalim, dobio domovnicu iz ruku premijera Andreja Plenkovića.

Trener koji je poznat po svojim škrtim izjavama na medijskim konferencijama nakon utakmica, jako se dugo trudio privatni život držati za sebe no to mu nikad nije pošlo za rukom. Gotovo 40 godina bio je u braku sa svojom mladenačkom ljubavi Debby Clark i s njom dobio troje djece, kćer Amandu i sinove Stevena i Briana, danas odrasle ljude koji se svi redom bave trenerskim poslom.

image

Jordon Hudson - djevojka američkog trenera hrvatskog podrijetla Billa Belichicka

Instagram/Screenshot

Brak se raspao 2006. godine, pisalo se o njegovoj nevjeri, no zašto su se doista razveli nikad nije objavljeno. Godinu dana kasnije Belichick je ušao u vezu s voditeljicom Lindom Holliday. Ona je također šefica Bill Belichick Foundation, njegove humanitarne udruge koja osigurava vodstvo, mentore i financijsku podršku mladima koji se bave sportom te poticanjem razvoja sporta u zajednici. S njom je bio sve do prošle godine, kada je kao i njegov angažman u New England Patriotsima, priča završila.

image

Bill Belichick

Zvonko Pavić/Cropix

Izvori bliski novome paru tvrde kako su studentica i navijačica Hudson i legendarni trener Belichick već dugo bliski. Upoznali su se još 2021. godine, na letu iz Bostona za Floridu, a zbližili su se preko projekta na kojem je ona tada radila. Navodno su nakon leta razmijenili brojeve te ostali u prijateljskim odnosima razgovarajući o projektu i obavezama koje je Hudson imala kao navijačica. Od ožujka su se prestali skrivati i izbjegavati paparazze.

Jordon se, osim navijanja, bavi i modelingom, a ove je godine sudjelovala na izboru za miss savezne države Maine i završila kao prva pratiteljica. Vodi i jedan klub za zabavu, a bila je i pobjednica natjecanja u navijanju 2021. godine.

image

Jordon Hudson (24)

Instagram/Screenshot

U američkim medijima i na društvenim mrežama razvila se pravi verbalni rat oko toga je li Jordon sponzoruša koja je odlučila pod svaku cijenu zgrabiti slavnog i bogatog starijeg muškarca ili nije. Jer, naravno, uvijek je kriva žena. O uvredama na njezin račun na društvenim mrežama koje je teško i čitati da se i ne govori.

TMZ, koji je među prvima objavio priču o ovoj vezi, sada je pronašao Hudsonina bivšeg dečka da kaže pokoju riječ o njoj. Joshua L. Zuckerman, 64-godišnji poslovni čovjek iznenadio je mnoge žestoko braneći svoju nekadašnju partnericu. Zuckerman je rekao kako je ona "mnogo mudrija od svojih godina". Otkrio je i kako su njih dvoje bili u vezi prije nekoliko godina, nakon što su se povezali oko zajedničkih tema poput iz područja "psihologije, filozofije i prirode", te se zaljubili. Njihova veza nije bila jako stabilna, a definitivno je pukla malo prije no što će Hudson krenuti u ljubavnu priču s trenerom.

Zuckerman je izjavio i da je ostao u dobrim odnosima s navijačicom i dodao da je bio zgrožen čitajući ružne riječi o bivšoj curi na internetu: - Zovu me sa svih strana zbog mojeg odnosa s Jordon Hudson. Bio sam s njom i u platonskom i romantičnom odnosu i smatram je dobrom prijateljicom. Žao mi je što se postala meta uvreda.

Objasnio je kako je njegov posao povezan s "zdravstvenom skrbi", te kako je s Hudson redovito razgovarao o poslu o stvarima koje ih oboje zanimanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 19:51