StoryEditorOCM
Svijetužas u engleskoj

Masakr na imanju, policija pronašla nekoliko mrtvih tijela, ubijene i dvije curice - izbodene nožem

Piše JL
24. siječnja 2024. - 21:28

Dvije djevojke čija su tijela pronađena na imanju u blizini Norwicha umrle su od rana nastalih ubodom nožem u vrat, objavila je policija.

Policajci su 19. siječnja otkrili tijela Jasmin Kuczynske (12) i Natashe Kuczynske (8), zajedno s 45-godišnjim Bartlomiejem Kuczynskim, za kojeg se smatra da je njihov otac, i 36-godišnjom Kanticha Sukpengpanao na imanju u Costesseyju.

Policija je rekla da je obdukcijom utvrđeno da je žena umrla od uboda nožem u vrat, kao i muškarac. Smrt dviju djevojaka i Kantiche Sukpengpanao sada se tretira kao ubojstvo, rekla je policija, prenose strani mediji.

"Razumijemo koliko je ovaj incident nevjerojatno šokantan za sve uključene i za širu zajednicu. Naše su misli s obitelji onih koji su pronađeni na imanju i koji tuguju zbog tako traumatičnog gubitka. Željeli bismo zahvaliti zajednici na njihovoj pomoći i nastavit ćemo osiguravati ophodnje u tom području. Kordon će ostati na adresi dok ne završimo detaljan pregled mjesta događaja", kazao je glavni detektivski inspektor Chris Burgess, koji vodi istragu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 17:22