StoryEditorOCM
SvijetSTRAŠNA TRAGEDIJA

Djevojčica (11) utopila se u bazenu nakon što je pokušala spasiti mlađu sestru (9): ‘Nema veće ljubavi od sestrinske‘

Piše I. P.
6. lipnja 2024. - 08:54

MacKenzie Cornell (11) iz Ohija utopila se nakon što je pokušala spasiti mlađu sestru (9) od utapanja u hotelskom bazenu. Strašna tragedija dogodila se tijekom partyja na bazenu u hotelu u Ohiju na kojem nije bilo spasitelja. Objema djevojčicama pružena je reanimacija nakon dolaska hitne pomoći, no 11-godišnjakinji nije bilo pomoći. Proglašena je mrtvom nakon dolaska u bolnicuđ, piše Tyla.

Ujna djevojčica Helen Cornell izjavila je za medije: "Mlađa sestra otišla je u dublji dio bazena i nije mogla plivati, a starija sestra skočila je u bazen za njom kako bi je spasila, no utopila se".

"Nema veće ljubavi od sestrinske ljubavi", zaključila je ujna. 

Preminula djevojčica išla je u četvrti razred osnovne škole. Njena učiteljica Kristi Davis rekla je da je bila predivna djevojčica, puna ljubavi i pažnje.

U osmrtnici koja je izašla članovi obitelji i prijatelji sjećaju je se kao djevojčice koja je "uživala biti vanka, posebice sa svojom bakom u vrtu i pomagala joj". "Bila je duhovita, briljantna i obožavala je crtati. Više od svega voljela je svoju sestru, mačke i pse. Bila je najsretnija kad je pomagala drugima. Bila je nježna i dobra duša. Njenim učiteljima nedostajat će njen osmijeh", stoji u osmrtnici. 

Kako su se obitelj, prijatelji i kolege iz škole oprostili od nesretne djevojčice pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2024 08:55