StoryEditorOCM
Regijakakvo je ovo sr...!?

Vučić optužio oporbu da krade WC papir iz zahoda u zgradi Skupštine!; ‘Jadna Ana, pred njom je težak posao‘

Piše Vijesti SD
21. ožujka 2024. - 15:54

Vučić je novinarima u Bruxellesu, gdje je sudjelovao na Međunarodnom summitu o nuklearnoj energiji, rekao da će čestitati kome god bude htio, uvijek štiteći interese Srbije.

"Nisam ničiji sluga, volim svoju zemlju više od svega na svijetu i ponašam se kao predsjednik nezavisne i suverene zemlje u interesu njenih građana", dodao je Vučić, prenosi Nova.rs.

Vučić je čestitao Ani Brnabić na izboru za predsjednicu Skupštine Srbije, ocijenivši da oporba nikada neće doći na vlast ako se bude ponašala kao u srijedu na konstituirajućoj sjednici parlamenta.

“Pokrali su toalet papir iz skupštinskih prostorija i gađali Anu Brnabić i ostale koji su bili za tim stolom. Ako je ovo Srbija kakvu predlažu građanima, vjerujem da nikada neće doći na vlast, a Ani čestitam jer je pred njom težak posao”, rekao je Vučić novinarima u Bruxellesu.

Vučić je istaknuo da nije sporno da će on biti glavna tema rasprave u parlamentu, te da se sutra navečer sprema odgovoriti onima koji tvrde da mu je on organizirao linč u Srebrenici, odnosno da mu brat nosi skupu odjeću. Podsjetimo, čulo se u Skupštini Srbije od oporbenjaka kako Vučićev brat Andrej "nosi duksu od 800 eura", prenosi Nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:41