StoryEditorOCM
Regija‘po zadatku‘

Vlasnik Pinka slučajno objavio prepisku s Vučićem i otkrio kako dobiva upute od njega? Nije dovoljno brzo obrisao...

Piše Vijesti SD
9. svibnja 2023. - 15:07

Vlasnik Pinka Željko Mitrović objavio je na društvenoj mreži Twitter navodnu prepisku s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Iako je odmah nakon objave tweeta, u kojem je po Vučićevim uputama objasnio da na prosvjedu nema više od 2000 ljudi, uvidio grešku i zamijenio je novom, korisnici ove društvene mreže sačuvali su njegovu prvu objavu, piše Nova.rs.

Na snimci koja je objavljena na Twitteru vidi se da je Mitrović "greškom" objavio cijeli screenshot svog ekrana (a ne samo dio s dronom), zaboravivši "izrezati" dio koji prikazuje prepisku s Vučićem.

Prema onome što se može vidjeti na snimci, Vučić je putem aplikacije WhatsApp poslao poruku sljedećeg sadržaja:

“Kad se televizijski snima iznad glava, čini se da ih ima, ali iz drona se ne može sakriti da ih nema.”

Mitrović je na njegovu poruku odgovorio: "Pa, naravno". ‘‘Sada puštam tweet iz drona."

No, vlasnik Pink televizije ubrzo je uvidio grešku i obrisao tweet i umjesto njega objavio novi.

Deseci tisuća ljudi sudjelovali su na skupu u Beogradu koji je pozivao na ostavke najviših dužnosnika i ukidanje dozvola državnim medijima koji promiču nasilje. Skup je prošao mirno i u tišini, no čini se da je broj onih koji su izašli na ulice zabrinuo vladajuće, čiji su dužnosnici na dan prosvjednog skupa slali najave kao na traci, piše Nova.rs.

Aleksandar Vučić je sinoć na TV Happy rekao da očekuje "više ozbiljnosti i odgovornosti", optuživši oporbu da zloupotrebljava tragediju. Tom prilikom je procijenio da je na prosvjedu bilo oko 9000 ljudi.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:48